Πρώτο Βραβείο

Ελληνικό παγωτό στην κορυφή της Ευρώπης

{
}

Ο chef-pâtissier των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη Νικόλαος Νερολαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2012/2013.

Στη ζαχαροπλαστική, η μαεστρία αναδεικνύεται ακόμα και μέσα από μια μικρή γλυκιά δημιουργία, όπως το παγωτό. Όταν αυτό φτιάχνεται με πραγματικό μεράκι και αγνά υλικά, έχει τη δυνατότητα να απογειώσει τις αισθήσεις ακόμα και του πιο αυστηρού κριτή. Αυτή είναι μια αλήθεια στην οποία έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, ο chef-pâtissier των οποίων κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2012/2013.

 

Με τα αγνά, υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί, ο καταξιωμένος chef-pâtissier Νικόλαος Νερολαδάκης κατάφερε να διακριθεί κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό από οκτώ διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το κλαδικό περιοδικό διεθνούς φήμης Gelato μαζί με την Ακαδημία Ιταλικού Παγωτού, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Steigenbeger, στο Βερολίνο, ενώ οι διαγωνιζόμενοι, κατά τη διάρκεια της τελικής τους δοκιμασίας, αναμετρήθηκαν στην παρασκευή παγωτού με γεύση μάνγκο και σοκολάτα.

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ