Γεύσεις καφέ

Η βανίλια, η μαύρη σοκολάτα και η καραμέλα είναι πλέον μόνιμες γεύσεις Nespresso

{
}

Επιπλέον, η μάρκα προσκαλεί τα μέλη του Club της να επιλέξουν την επόμενη Εκλεκτή Ποικιλία Variation Limited Edition.

Οι λάτρεις της Nespresso τις περιμένουν κάθε χρόνο: από το 2006, η μάρκα λανσάρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις Εκλεκτές Ποικιλίες Variations (ποικιλίες καφέ espresso με απολαυστικά αρώματα, όπως βανίλια, κάστανο, φουντούκι, καρύδα κ.ά.). Τρεις από αυτές, οι Variations με αρώματα βανίλιας, μαύρης σοκολάτας και καραμέλας που αγαπήθηκαν περισσότερο από όλες από τα μέλη του Nespresso Club εντάσσονται πλέονστη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso.

 

Έτσι, από τις 10 Ιουνίου, οι Εκλεκτές Ποικιλίες Vanilio, Ciocattino, Caramelito που συνδυάζουν απολαυστικά φυσικά αρώματα με τη βελούδινη αίσθηση της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto, θα είναι διαθέσιμες στις μπουτίκ της μάρκας.

 

Vanilio

Μια ισορροπημένη αρμονία ανάμεσα στα πλούσια και βελούδινα αρώματα της βανίλιας και στη γλυκιά γεύση της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Μεστή γεύση που αφήνει μία απαλή κι εκλεπτυσμένη αίσθηση στον ουρανίσκο. 

 

Ciocattino

 

Νότες μαύρης και πικρής σοκολάτας συναντούν τις νότες καραμέλας και καβουρδίσματος της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Πλούσιος συνδυασμός, ξυπνά στη μνήμη τα "καρέ" μαύρης σοκολάτας. 

 

Caramelito

Οι γλυκές γεύσεις της καραμέλας απαλύνουν τις νότες καβουρδισμένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto.  Κομψό, γκουρμέ πάντρεμα  που θυμίζει την κρεμώδη αίσθηση της μαλακής καραμέλας toffee.

 

Η επόμενη επιλογή δική σας!

Η Nespresso ζητάει από τα μέλη του Club της να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της επόμενης Εκλεκτής Ποικιλίας Variation! Έτσι, το Νοέμβριο, η Nespresso θα λανσάρει την πρώτη Εκλεκτή Ποικιλία Variations limited edition που θα έχει επιλεγεί από τα μέλη του Nespresso Club.

 

Ανακαλύψτε τα νέα αρώματα της μάρκας και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

 

Cioccorosso 

Εκπληκτικός συνδυασμός από αρώματα καλοψημένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto με την απόλαυση της μαύρης σοκολάτας και τις δροσιστικές νότες κόκκινων φρούτων.

 

Masala Chai

Το αρωματικό μείγμα κανέλας, γλυκάνισου και γαρίφαλου, που παραπέμπει στο ινδικό Masala Chai, προάγει τις νότες δημητριακών της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto.

 

Liminto

Η απρόσμενη αρμονία της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto με τις νότες του αρωματικού μπουκέτου μέντας και πράσινου λεμονιού, που είναι τόσο δροσερή όσο ένα καλοκαιρινό ρόφημα.

 

Ψηφίστε αποκλειστικά πριν τις 26/06/2013 στο www.nespresso.com/vote

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ