Γλυκές συνταγές από τον Στέλιο Παρλιάρο και τα μπισκότα Παπαδοπούλου

{
}

Οι λάτρεις των μπισκότων Παπαδοπούλου έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και Digestive καθώς ο Στέλιος Παρλιάρος έχει ετοιμάσει πέντε ελαφριές και γευστικές συνταγές χρησιμοποιώντας ως βάση τα δημοφιλή μπισκότα. Οι γλυκές συνταγές που ετοίμασε ο γνωστός Έλληνας δημιουργός Στέλιος Παρλιάρος κυκλοφορούν ήδη στα super markets μαζί με τις πολυσυσκευασίες ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου.  

 

image

 

Τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και Digestive με πλούσια απολαυστική γεύση και θρεπτική αξία, γίνονται η πρώτη ύλη στα χέρια του έμπειρου patissier και μεταλλάσσονται σε δροσερά, σοκολατένια και μη, γλυκά. Από το κλασσικό μωσαϊκό των παιδικών μας χρόνων έως την πιο μοντέρνα σεμιφρέντο εκδοχή του και το τσίζκεϊκ με βύσσινο έως την πληθωρική τούρτα σοκολάτα, τα μπισκότα Παπαδοπούλου απογειώνουν τα γλυκά και τους χαρίζουν ξεχωριστή γεύση. 

 

image

 

image

 

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο κ. Στέλιος Παρλιάρος δήλωσε: «Με τα μπισκότα Παπαδοπούλου με δένει μια ιδιαίτερη σχέση ζωής αφού έχουμε και οι δύο ως κοινό σημείο αφετηρίας μας την Κωνσταντινούπολη. 

 

image

 

Τα αγνά υλικά και το μεράκι με το οποίο παράγονται όλα τα προϊόντα με έχουν εμπνεύσει πολλές φορές να δημιουργήσω συνταγές με αυτά. Αυτή τη φορά ετοίμασα πέντε γρήγορες και εύκολες συνταγές με τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και τα Digestive για απολαυστικά σπιτικά γλυκα τα οποία εύχομαι και οι καταναλωτές να αγαπήσουν». 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ