Επέκταση και στη Γαλλία

Νέο Chillbox στην Ολλανδία

{
}

Δύο νέα καταστήματα chillbox, στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τις προηγούμενες ημέρες.

Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι επεκτείνεται στο εξωτερικό με ταχείς ρυθμούς, και τα δύο νέα καταστήματα chillbox που άνοιξαν τις πύλες τους τις προηγούμενες μέρες είναι σαφής απόδειξη αυτής της ανάπτυξης. 

 

Το κατάστημα chillbox στο Παρίσι βρίσκεται στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Aéroville που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 16/10/2013  και βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου Charles de Gaulle (CDG) και του εκθεσιακού κέντρου Parc des Expositions de Villepinte. Το συγκεκριμένο, μοντέρνο και υψηλής αισθητικής εμπορικό κέντρο φιλοδοξεί να αναγεννήσει την κοινωνική ζωή της ευρύτερης περιοχής, με συνολική επιφάνεια 110.000 τ.μ. και περισσότερα από 200 καταστήματα των πλέον αναγνωρίσιμων διεθνών εμπορικών σημάτων. Όσο για τις φιλοδοξίες των υπευθύνων, η πρόβλεψη της ετήσιας επισκεψιμότητας του είναι της τάξης των 12 με 15 εκατομμυρίων καταναλωτών.

 

Το κατάστημα chillbox, συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ., βρίσκεται στην Zone Africa Lodge, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Aéroville. Αποτελεί το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που δημιουργείται στο πλαίσιο της συμφωνίας Master Franchise μεταξύ της Chillbox Α.Ε. και της DELI GREC S.A.S. Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία τουλάχιστον 30 καταστημάτων chillbox στη γαλλική επικράτεια σε βάθος πενταετίας, ενώ το οικονομικό ύψος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας η υποδοχή που επεφύλασσε το γαλλικό κοινό στο chillbox ήταν εξαιρετικά δυναμική, αναδεικνύοντας το, σε έρευνα που διεξήχθη, 1ο μεταξύ των 200 καταστημάτων του εμπορικού κέντρου αναφορικά με την ποιότητα εξυπηρέτησης και την ευγένεια του προσωπικού.

 

image

Το κατάστημα chillbox στην Ολλανδία (στην πάνω, κεντρική φωτογραφία, το κατάστημα του Παρισιού).

 

Το αντίστοιχο, ολλανδικό chillbox, συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ., δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας με την NECTAR & AMBROSIA BVIO και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο 4Meren της πόλης Hoofddorp, σε απόσταση 20’ από το Άμστερνταμ. Το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο αποτελεί πόλο έλξης του καταναλωτικού κοινού, με ετήσια επισκεψιμότητα 10 εκατομμυρίων ατόμων. Το κατάστημα άνοιξε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και η συνεχής ροή επισκεπτών-καταναλωτών επιβεβαιώνει ένα ακόμη θετικό ξεκίνημα.

 

Για την Chillbox

Η εταιρεία (η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είναι αμιγώς ελληνική) ξεκίνησε το 2012 και σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 56 σημεία. Η δημιουργία των δύο αυτών νέων καταστημάτων διευρύνει το δίκτυο της chillbox και στο εξωτερικό, όπου ήδη διατηρεί παρουσία στις αγορές της Αγγλίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (1 κατάστημα) και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα). 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ