Από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας

Κρι - Κρι Δαμάσκηνο!

{
}

Η Kρι Kρι δημιουργεί το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας.

Η αγαπημένη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία εμπλουτίζει τις γευστικές της προτάσεις, δημιουργώντας το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας που συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. 

Η νέα γεύση έρχεται να προστεθεί στην πλούσια ποικιλία επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι αποτελώντας την πιο υγιεινή απόλαυση του φθινοπώρου: αγνή γεύση, 1,7% λιπαρά και ελάχιστες θερμίδες. Χωρίς χρωστικές ουσίες, το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού με γεύση δαμάσκηνο περιέχει Bifidus που βελτιώνει την υγεία και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

image

Η σειρά επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι συμπληρώνεται από τις καθιερωμένες, λαχταριστές προτάσεις: φράουλα, κεράσι, ακτινίδιο, ροδάκινο, πορτοκάλι-καρότο που έχουν ήδη το δικό τους κοινό.

Τι είναι το γιαούρτι με γάλα ημέρας;

Η Kρι Kρι παράγει όλα τα γιαούρτια μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Μόλις  συλλεχθεί το γάλα, παστεριώνεται μόνο μία φορά και αμέσως εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη και το γιαούρτι σφραγίζεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ