H νέα JOIN γεμίζει φουντούκι!

{
}

Η JOIN Gianduja (Τζιαντούγια), με σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ ειδικού τύπου, υψηλό ποσοστό πραλίνας φουντουκιού –η γνωστή μας Gianduja- και ολόκληρα φουντούκια, είναι η νέα γεύση που έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά της ΙΟΝ. 

 

Η JOIN, με τη σύγχρονη συσκευασία flow pack, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της την προηγούμενη χρονιά με 4 γεύσεις: βάφλα, μπισκότο, καραμέλα και ολόκληρα αμύγδαλα και έχει ήδη καταφέρει να γίνει αγαπητή και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά σοκολάτας. Η νεανική αυτή σειρά αποτελεί μια νέα πρόταση της ΙΟΝ που απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάζουν καινούριες γεύσεις και θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα τροφίμων, καθώς και σε καταστήματα ψιλικών και περίπτερα.

 

Για την ΙΟΝ

 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.     

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ