Συνεργασία

Η πράσινη πλευρά σας

{
}

Ο Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet & Gym Tonic.

Το φθινόπωρο φέτος έχει πράσινο χρώμα. Ο καφές Nescafé Green Blend προτείνει ένα δυναμική ξεκίνημα της φθινοπωρινής σεζόν με Green Yoga, σε συνεργασία με τα γυμναστήρια Planet (Ψυχικού / Βριλησσίων / Ν. Ερυθραίας / Περιστερίου / Παγκρατίου) & το Gym Tonic Γλυφάδας.

 

image

 

Στόχος μας, να ανακτήσουμε τη φόρμα μας και να βρούμε τον φυσικό τρόπο ζωής μας. Οι επισκέπτες των συνεργαζόμενων γυμναστηρίων θα έχουν την ευκαιρία, καθημερινά, να ξεκινάνε και να ολοκληρώνουν την ημέρα τους στο γυμναστήριο, «φυσικά», απολαμβάνοντας μια ζεστή κούπα Nescafé Green Blend. 

 

image

 

Ο καφές Nescafé Green Blend με το απαλό, φυσικό του άρωμα είναι ιδανική επιλογή μέσα στην ημέρα για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα διατροφής μας, καθώς συνδυάζει εκχύλισμα καβουρδισμένων και πράσινων ακαβούρδιστων κόκκων καφέ, δίνοντας στο τελικό προϊόν μια αίσθηση φυσικότητας που χρειάζόμαστε στην καθημερινότητα μας.

 

image

 

Παράλληλα, ο Nescafé Green Blend βάζει την υπογραφή του στο νέο πρόγραμμα των γυμναστηρίων που φέρει το όνομα Green Yoga. Η ομάδα των ειδικών των γυμναστηρίων Planet & Gym Tonic με επικεφαλής τη Νίκη Πετρουλάκη, εμπνέονται από τον πράσινο καφέ και τις ευεργετικές του ιδιότητες, συνδυάζουν μια από τις πλέον αγαπημένες μορφές γυμναστικής και δημιουργούν ένα ειδικό πρόγραμμα που αποπνέει φυσικότητα και συμβάλλει ακόμα περισσότερο στον ισορροπημένο τρόπο ζωής.

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ