Η Shakira στη νέα παγκόσμια εκστρατεία του Activia

{
}

Την έναρξη μιας συναρπαστικής συνεργασίας με την Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira, ανακοίνωσε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Dare to Feel Good» του Activia.

 

Η νέα καμπάνια της διεθνούς συνεργασίας, με βασικό μήνυμα «Η καλή διάθεση ξεκινά από μέσα σου», γυρίστηκε στη Βαρκελώνη και δείχνει τη Shakira σ’ ένα παραμυθένιο δάσος, να «αγκαλιάζεται» από χρυσόσκονη εκφράζοντας έτσι την καλή της εσωτερική διάθεση. «Η φροντίδα της εσωτερικής μας υγείας είναι το κλειδί για την προσωπική μας ευημερία», επισημαίνει η διεθνούς φήμης σούπερ σταρ Shakira, της οποίας το νέο τραγούδι «Dare» αποτελεί το σάουντρακ της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας.

 

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι η πρώτη παγκόσμια εκστρατεία επικοινωνίας του Activia, που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο την 16η Μαρτίου 2014. «Το πρόσωπο της Shakira αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επικοινωνία της καλής εσωτερικής υγείας και ευεξίας μέσω της φροντίδας του πεπτικού», τονίζει η Μιράντα Δεκάζου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, αποκλειστικά videos, backstage και για το νέο άλμπουμ της Shakira θα βρείτε στο www.activia.com (διαθέσιμα στις 16 Μαρτίου).

 

Περισσότερα νέα και συνεχής ροή ειδήσεων στο facebook page του Activia

www.facebook.com/activia.greece

 

Δείτε τα videos από τη διαφήμιση και μοναδικά backstage

https://www.youtube.com/watch?v=KpHHU6ER5BM&feature=youtu.be

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ