Εταιρεία Παπαδοπούλου

Το «Εργαστήριο Μπισκότου» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

{
}
Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες.

Η εταιρεία Παπαδοπούλου δημιουργεί το πιο λαχταριστό «Εργαστήριο Μπισκότου» στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της 79ης ΔΕΘ. Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» περιμένει μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μαζί στο πιο παραμυθένιο και απολαυστικό κόσμο με πολλές εκπλήξεις. 

 

Στο «Εργαστήριο Μπισκότου», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο ζωντανεύει καθημερινά η παραγωγή των αγαπημένων μπισκότων, η εταιρεία Παπαδοπούλου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία των αγαπημένων μας Γεμιστών μπισκότων με κρέμα σοκολάτας, να συμμετέχουν σε μπισκοτένιες δραστηριότητες, να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία των μπισκότων, να γευτούν τα ποιοτικά και απολαυστικά προϊόντα της εταιρείας και να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά, αναμνηστικά δώρα! 

 

image

 

Επιπλέον, στην «Αίθουσα Προβολής» οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πολύχρονη ιστορία της εταιρείας και να «πάρουν μία γεύση» από τη μεγάλη ποικιλία των γλυκών προϊόντων της. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από ένα βίντεο που προβάλλεται σε τοίχο που απεικονίζει την πρόσοψη του πρώτου εργοστασίου της εταιρείας Παπαδοπούλου στα Πετράλωνα, εκεί που ξεκίνησε η γλυκιά ιστορία των αγαπημένων ελληνικών μπισκότων.

 

Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» αποτελεί ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, έκτασης 2.500 τ.μ. το οποίο διοργανώνει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ HELEXPO στις εγκαταστάσεις του. Με μία σειρά διαφορετικών θεματικών χώρων οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον κόσμο της σοκολάτας και του μπισκότου. 

 

Γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για την ιστορία των προϊόντων, τα βασικά στάδια επεξεργασίας και παρασκευής τους και ανακαλύπτουν τα μεγάλα τους μυστικά. Τα παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα Εργαστήρια κατασκευών, ο μεγάλος Καταρράκτης Σοκολάτας, η Γκαλερί των γλυπτών, οι αίθουσες Επιδείξεων, Τέχνης και Πολιτισμού, η Βιβλιοθήκη και οι χώροι Εκπαίδευσης, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους επισκέπτες. 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας:

http://chocofactory.helexpo.gr/chocofactory/

 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ