Νέα Nespresso Boutique στο Κολωνάκι

{
}

Στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Κολωνακίου, εγκαινιάστηκε η νέα Boutique της Nespresso  (νέος χώρος: Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 21).

 

Η νέα Boutique αποτελεί σημείο συνάντησης και απόλαυσης, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του Nespresso Club να απολαύσουν στο μέγιστο την απόλυτη εμπειρία Nespresso, τον καφέ εξαιρετικής ποιότητας και την άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους Coffee Specialists.

 

Η Nespresso αποτέλεσε για μία ακόμη φορά την έμπνευση για δημιουργίες γαστρονομίας και cocktailing, οι οποίες προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους.

 

Μία ακόμη έκπληξη της βραδιάς που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε η fashion – forward πρόταση της Nespresso σε συνεργασία με τη Lifestyle Editor – Lena Harizopoulos του LenasBlackBook. Η πρωτότυπη αυτή συνεργασία έδωσε χαρακτήρα Pure Fashion & Lifestyle στο event, παντρεύοντας το σύγχρονο design, με το brand Nespresso με chic, ενώ παράλληλα οι φουτουριστικές δημιουργίες του σχεδιαστή Paris Valtadoros συνδυάστηκαν εντυπωσιακά με αξεσουάρ από κάψουλες Νespresso, τα οποία δημιούργησαν ταλαντούχες σπουδάστριες Fashion Design του κολεγίου ΑΚΤΟ.

 

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

 

Τα Εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος μαζί με το Γενικό Διευθυντή της Nespresso Ελλάς, κ. Αντώνη Αυγερόπουλο, αποκάλυψε” με εντυπωσιακό τρόπο τη νέα Boutique στους παρευρισκόμενους. 

 

Στα Εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες κυρίως από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσα τους, η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Θέμης Γεωργαντάς με τη Ρεγγίνα Κουρή, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θοδωρής Αθερίδης οι Chef Βαγγέλης Δρίσκας, Άννα-Μαρία Μπαρού και Στέλιος Παρλιάρος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι των Μέσων. 

 

Μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε cocktail party με swing ήχους της Jazz band CSI (Crime Swing Investigation).

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ