Νέα σειρά εκλεκτών ποικιλιών χωρίς καφεϊνη από τη NESPRESSO

{
}

Απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαύσουν τον χαρακτήρα και το άρωμα της αγαπημένης τους Εκλεκτής Ποικιλίας, χωρίς όμως καφεΐνη.

Το όνομα “Nespresso” είναι ήδη συνώνυμο της πιο ξεχωριστής εμπειρίας καφέ. Γιατί να μην ισχύσει το ίδιο και για τις στιγμές απόλαυσης καφέ χωρίς καφεΐνη; Οι ειδικοί καφέ της Nespresso ανέτρεξαν στις πλέον δημοφιλείς Εκλεκτές Ποικιλίες, επιλέγοντας αντίστοιχα μία από κάθε κατηγορία Intenso, Espresso και Lungo και δημιούργησαν το alter ego τους χωρίς καφεΐνη. Ο χαρακτήρας και το άρωμα αυτών των καφέδων είναι όμοια με αυτά της αρχικής Εκλεκτής Ποικιλίας από την οποία προέρχονται. Έτσι, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να χαίρονται την απόλαυση του καφέ Nespresso οποιαδήποτε στιγμή, πρωί ή βράδυ.

 

Ο στόχος της Nespresso είναι να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία καφέ σε κάθε κούπα με την εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας και η σειρά καφέδων χωρίς καφεΐνη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι πλούσιες αρωματικές νότες των νωπών καφέδων που συνθέτουν τα χαρμάνια διαφυλάσσονται με προσοχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαίρεσης της καφεΐνης. Η επεξεργασία, με τη σειρά της, σέβεται την πραγματική φύση των κόκκων του καφέ και καθιστά δυνατή τη διατήρηση της δύναμης και του πλούτου των αρωμάτων.

 

Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία Nespresso έχει το δικό της λεγόμενο "αισθητηριακό προφίλ". Το προφίλ απαρτίζεται από μία ομάδα συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και περιλαμβάνει ιδιότητες όπως η ένταση, η πικράδα, η αίσθηση καβουρδισμένου, η οξύτητα και το άρωμα. Με το λανσάρισμα των συγκεκριμένων ποικιλιών, οι ειδικοί της Nespresso κατάφεραν να διασφαλίσουν ότι τα χαρμάνια με καφεΐνη και χωρίς καφεΐνη των αντίστοιχων Εκλεκτών Ποικιλιών έχουν τα ίδια αισθητηριακά προφίλ, γεγονός που αποτελεί πολύ ιδιαίτερο επίτευγμα για τον κόσμο του καφέ και εξασφαλίζει τις ίδιες στιγμές απόλαυσης είτε επιλέξουμε καφεΐνη, είτε όχι.

 

Arpeggio Decaffeinato

Με το έντονο καβούρδισμά του και την πλούσια γεύση του, ο Arpeggio Decaffeinato διαθέτει τον ίδιο δυνατό χαρακτήρα, έντονο σώμα και απολαυστικές νότες κακάο που διακρίνουν και την αρχική Εκλεκτή Ποικιλία Arpeggio. Το «ξεχωριστό» καβούρδισμα αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες της κάθε προέλευσης: το καβούρδισμα μεγαλύτερης διάρκειας αποδίδει έναν σκουρότερο κόκκο και απελευθερώνει τις έντονες γεύσεις κακάο των καφέδων Arabica της Βραζιλίας και της Κόστα Ρίκα, ενώ το πιο σύντομο, ελαφρύ καβούρδισμα των επιλεγμένων Arabica από την Νότια Αμερική τονίζει τις απαλότερες νότες φρούτων.

Ένταση 9

 

Volluto Decaffeinato

Ευχάριστα γλυκός και βελούδινος, ο Volluto Decaffeinato έχει τις ίδιες πλούσιες γεύσεις και ολοκληρωμένο σώμα όπως και η αρχική Εκλεκτή Ποικιλία Volluto. Οι επιλεγμένοι κόκκοι Arabica καβουρδίζονται χωριστά για να αναδειχτούν οι ιδιαιτερότητές τους: Το πιο σύντομο καβούρδισμα απελευθερώνει τις γλυκές νότες μπισκότου των βραζιλιάνικων Arabica, ενώ το καβούρδισμα μεγαλύτερης διάρκειας διατηρεί τις δροσερές και φρουτένιες νότες των κόκκων από την Κολομβία.

Ένταση 4

 

Vivalto Lungo Decaffeinato

Πολύπλοκο αλλά ισορροπημένο χαρμάνι, ο Vivalto Lungo Decaffeinato διαθέτει αντίστοιχα τον ίδιο πλούσιο χαρακτήρα με την αρχική Εκλεκτή Ποικιλία Vivalto Lungo: νότες καλοψημένου, με μία αίσθηση ξύλου, ηδύγευστων δημητριακών κι απαλών λουλουδιών. Είναι χαρμάνι αποκλειστικά από καφέδες Arabica με ποικίλες προελεύσεις, όπως τη Νότια Αμερική και την Ανατολική Αφρική. Το ξεχωριστό καβούρδισμα των κόκκων φέρνει στο προσκήνιο τους χαρακτήρες των διαφορετικών προελεύσεων και αναπτύσσει την πολυπλοκότητα της γεύσης: Το πιο σύντομο κι ελαφρύ καβούρδισμα διαφυλάσσει το ντελικάτο άρωμα λουλουδιών των κόκκων από την Αιθιοπία και τις νότες φρούτων των κόκκων από την Κολομβία, ενώ το πιο σκούρο και διαρκέστερο καβούρδισμα ενισχύει τον χαρακτήρα του χαρμανιού και αναπτύσσει την πικράδα του.

Ένταση 4

 

Όταν συνδυάζεται με γάλα, κάθε νέα Εκλεκτή Ποικιλία Decaffeinato αποκτά νέες γευστικές διαστάσεις, ακριβώς όπως ισχύει για τις αρχικές Εκλεκτές Ποικιλίες. Μία συλλογή πεντανόστιμων συνταγών με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη θα είναι σύντομα διαθέσιμες στον ιστότοπο με τις Απόλυτες Δημιουργίες Καφέ http://www.nespresso.com/ultimate-coffee-creations/GR/gr/.

 

Η συσκευασία των νέων καφέδων μας χωρίς καφεΐνη ξεχωρίζει εύκολα από τις αντίστοιχες ποικιλίες με καφεΐνη, καθώς διακοσμείται με μία έντονη κόκκινη τελεία στο πάνω μέρος της κάψουλας. Η Nespresso χρησιμοποιούσε πάντα την κωδικοποίηση του κόκκινου χρώματος για να ορίσει τις ποικιλίες χωρίς καφεΐνη με στόχο να διευκολύνει τα μέλη του Club να διακρίνουν εύκολα αυτούς τους καφέδες.

 

Η νέα σειρά χωρίς καφεΐνη θα διατίθεται μέσω των boutiques Nespresso σε όλο τον κόσμο, αλλά μπορείτε να τις προμηθευτείτε τόσο από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso, online στο www.nespresso.com, ή μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ