Νέες μηχανές Pixie Clips

{
}

Η ζωή είναι υπέροχη … με ένα κλιπ!

Ξυπνάς το πρωί και η πρώτη σου έγνοια είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου ποιοτικά, φροντίζοντας τον εαυτό σου. Όλοι ξέρουμε ότι μεγάλο μέρος της ποιότητας της καθημερινότητας εξαρτάται από τη διάθεση και καθώς η διάθεση μεταβάλλεται, το περιβάλλον σου ευέλικτα ακολουθεί... Σε ό,τι αφορά στον πρωινό σου καφέ, μπορείς να στηρίζεσαι στην αγαπημένη Pixie σου όχι μόνο για να σου φτιάξει πανεύκολα τον υπέροχο espresso που λατρεύεις αλλά και τη διάθεση!

 

Με ένα κλιπ, αλλάζεις διάθεση.

 

Αισθάνεσαι τη δημιουργικότητα να σε κατακλύζει και θέλεις να μπορείς να την εκφράζεις χωρίς δισταγμό. Η σχεδιαστική ομάδα της Nespresso φρόντισε για αυτό με τη νέα πρόταση των πλαϊνών πάνελ της Pixie Clips. Κάθε μηχανή μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά την εμφάνισή της, αλλάζοντας τα πλαϊνά πάνελ και μάλιστα πολύ εύκολα καθώς τα πάνελ απλά «κουμπώνουν» με ένα clip στις πλευρές της μηχανής. Στις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές της Pixie, έρχεται να προστεθεί μία θαρραλέα και διασκεδαστική χρωματική προσέγγιση. Αποχρώσεις  με σπιρτάδα και μπρίο, όπως το λάιμ ή κόκκινο, κομψά φινιρίσματα σε τζίν, βελούδο, ξύλο κ.α.

 

Στις σταθερές αξίες όμως που πάντα δεσμεύεται η Nespresso, η μηχανή σου διαθέτει, όπως και όλες οι μηχανές της σειράς Pixie, τα πλέον προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο χρόνος προθέρμανσης είναι μόλις 25-30 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις Εκλεκτές σου Ποικιλίες «στο λεπτό».

 

Εκτός από όμορφη η Pixie είναι και έξυπνη! Η Pixie Clips διαθέτει ένα ευφυές σύστημα ειδοποίησης που σε ενημερώνει πότε το νερό έχει σχεδόν τελειώσει με ένα κόκκινο προειδοποιητικό φως καθώς οπτικές ίνες ελέγχουν τη στάθμη του νερού.

 

Με ένα κλιπ δηλώνεις όχι μόνο την αισθητική σου προτίμηση, αλλά και την ευαισθησία σου για το περιβάλλον.

 

image  

Η Pixie Clip σου έχει την ίδια ευαισθησία με σένα για το περιβάλλον. Η Pixie σβήνει αυτόματα μετά από 9 λεπτά χωρίς χρήση, στοιχείο που την καθιστά μία από τις αποδοτικότερες ενεργειακά μηχανές καφέ. Διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, κατά μέσο όρο 40% λιγότερη από ό,τι καταναλώνουν οι μηχανές της κατηγορίας A*.

 

*Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της FEA/CECED.

 

Δεν θα μπορείς να τραβήξεις τα μάτια σου από την νέα μηχανή σου όπως εσύ την έφτιαξες με ένα κλιπ!  Απόλαυσέ την καθώς σου ετοιμάζει την αγαπημένη σου Εκλεκτή Ποικιλία. Τι άλλο;

 

Ανακαλύψτε τη νέα Pixie Clips στις Nespresso Boutiques ή στο www.nespresso.com

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ