Οδοντόκρεμα από σοκολάτα

{
}

«Η σοκολάτα κάνει κακό στα δόντια»· αν μεγαλώσατε κι εσείς με προειδοποιήσεις - απειλές σαν αυτή, ήρθε η ώρα να πάρετε το αίμα σας πίσω. 

Οι ερευνητές στο εργαστήριο της εταιρίας Theodent ανακάλυψαν μια ουσία στους κόκκους του κακάο που φέρεται να έχει ευεργετική επίδραση στα δόντια. Την κατοχύρωσαν ως «Rennou» και υποστηρίζουν πως συμβάλλει στην ανάπτυξη του σμάλτου των δοντιών κάτι που συνεπάγεται υγιή και δυνατά δόντια. Κατοχύρωσαν λοιπόν την ευρεσιτεχνία τους στην Αμερική, όπου και έγινε η σύλληψη, ώστε πλέον να κυκλοφορεί στο εμπόριο η πρώτη οδοντόκρεμα από σοκολάτα.

 

Η Theodent δεν είναι παρά μια οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που αντικαθιστά τις φθοριούχες εκδοχές του εμπορίου και αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών ενώ όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί της δεν είναι επιβλαβής σε περίπτωση κατάποσης. Αυτή τη στιγμή στο εμπόριο κυκλοφορούν 3 οδοντόκρεμες: η κλασική, μία ενισχυμένη, με έξτρα δόση Rennou, και μία για παιδιά. Αν τώρα αναρωτιέστε για το πόσο σοκολατένια είναι η γεύση της θα σας απογοητεύσουμε μιας και μόνο η παιδική οδοντόκρεμα έχει γεύση σοκολάτας· οι άλλες δυο έχουν την κλασική γεύση μέντας.

 

Στην Αμερική κοστίζει περί τα 10 δολάρια. Στην Ελλάδα μπορούμε να την παραγγείλουμε από την ιστοσελίδα της Amazon στην τσουχτερή τιμή των 23 ευρώ.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ