Δοκιμάσαμε

Μαρμελάδα ντομάτα. Κι όμως μας αρέσει!

{
Φωτογραφίες ΆΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
}

Να που η ντομάτα άρχισε να μας τα γυρνάει. Δείχνοντας το γλυκό της πρόσωπο τρυπώνει και στη ζαχαροπλαστική. Στην μαρμελαδένια εκδοχή της Ergon, γενναιόδωρα αρτυμένη με φρέσκα θυμάρια και ρίγανες, διατηρεί το μεσογειακό της ταμπεραμέντο, με μια λαχταριστή γλυκόξινη γεύση που ταιριάζει πολύ στα cheesecake, στο παγωτό καϊμάκι και γενικά σε κρεμώδη γλυκά.

 

 

Ergon, σε επιλεγμένα μπακάλικα.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ