Κρέμα εις τριπλούν

{
}

Από τα αγαπημένα μου γλυκά η κρέμα κατσαρόλας...

Έχω δοκιμάσει δεκάδες διαφορετικές, από τις κλασικές του Γιώτη μέχρι τις φροντισμένες κρεμούλες των γαλακτοπωλείων και τις πιο γκουρμέ με βάση την κρέμα ανγκλέζ που μας έμαθε να φτιάχνουμε ο Παρλιάρος. Άλλη μία προστίθεται στη συλλογή μου, αυτή την εταιρείας Δημητρίου, που ξεχωρίζει από πολλές άλλες του εμπορίου. Αν και είναι πιο σφιχτή από όσο θα ήθελα, μου αρέσει γιατί έχει μια επίμονη, ωραία γεύση γάλακτος, που δεν επισκιάζεται από τη βανίλια. Επιπλέον, εκτός από το άμυλο περιέχει και κρόκο αυγού, που της δίνει πιο πλούσια γεύση.

 

Στην σοκολατί εκδοχή της κρέμας, που είναι εξίσου νόστιμη, προστίθεται κακάο. Υπάρχει όμως και μια τρίτη επιλογή: το επιδόρπιο με γεύση γάλακτος - βανίλια, το οποίο γίνεται με φρουκτόζη αντί ζάχαρης και συνολικά έχει 178 θερμίδες (τα 180 γρ.). 

 

Τι άλλο; Ρυζόγαλο και μουσταλευριά, τα οποία μένει να δοκιμάσω... Και έτσι συμπληρώνεται η πεντάδα της κρέμας από την εταιρεία Δημητρίου.

 

 
Τις κρέμες Δημητρίου τις βρίσκουμε στα περισσότερα σούπερ μάρκετ. Τηλ. επικοινωνίας: 22990-49.162 - 3, www.dimitrioumilk.gr
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ