Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Ιούνιος 2013

27.03.2013
Αλληλογραφία
12345678910...19
Γενέθλια Σαρλότ
Νίκη Λιούσα μέλος

Για τα έκτα γενέθλια της κόρης της Μυρτώς, η Νίκη Λιούσα έφτιαξε τη σαρλότ με μασκαρπόνε και φράουλες (τεύχος 30, σελ. 64).

12345678910...19
Φουντουκένια τούρτα
Ιωάννα Λογοθέτη μέλος

Η Ιωάννα Λογοθέτη προτίμησε την τούρτα μόκα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς (τεύχος 30, σελ. 71) από το πασχαλινό τεύχος των Γλυκών Ιστοριών.  

12345678910...19
Τάρτα λεμόνι
Νατάσα Χαλάσταρα μέλος

Η Νατάσα έκανε πολλές από τις συνταγές που βρήκε στο τεύχος Μαΐου. Εμείς σας δείχνουμε αυτήν τη lemon pie (τεύχος 31, σελ. 49).  

12345678910...19
Όμορφα μπισκοτάκια
Μαρία Κοζάρη – Κακούρη μέλος

Για την μικρή της κόρη Ιωάννα έφτιαξε αυτά τα υπέροχα μπισκότα μενταγιόν (τεύχος 24, σελ. 116) η Μαρία Κοζάρη – Κακούρη.

12345678910...19
«Για πάντα παιδί»
Κωνσταντίνα Πλίτσα μέλος

Αυτήν την ευχή δίνει η Κωνσταντίνα Πλίτσα στον Βασίλη για τα γενέθλιά του, μαζί με μερικά χωνάκια με κέικ πορτοκάλι και μήλο και επικάλυψη κρέμα τυριού.   

12345678910...19
Τούρτα για χορεύτριες
Πετρίνα Γιαννάκου μέλος

Η Πετρίνα Γιαννάκου φτιάχνει συνεχώς διάφορα γλυκά για τις φίλες της, τα οποία όμως εκείνη μόνο δοκιμάζει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Εδώ απεικονίζεται η σοκολατένια τούρτα βάτραχος (τεύχος 18, σελ. 111) χωρίς όμως το βάτραχο, αλλά με δική της ροζ διακόσμηση.

12345678910...19
Πανακότα!
Μαρία Κοζάρη- Κακούρη μέλος

Άλλη μια υπέροχη δημιουργία δια χειρός Μαρίας Κοζάρη – Κακούρη· πανακότα με γάλα καρύδας και ανανά (τεύχος 32, σελ. 50).

234567891011...19
Από αμύγδαλο
Βασιλική Μιμήτου μέλος

Η Βασιλική Μιμήτου, δηλώνει ότι αν ήταν στο χέρι της η διατροφή της θα αποτελούνταν μόνο από γλυκά. Αν είναι τόσο υπέροχα όσο αυτή η τούρτα αμυγδάλου (τεύχος 19, σελ. 45) που έφτιαξε για τα γενέθλια του φίλου της, τότε έχει απόλυτο δίκιο.  

3456789101112...19
Τάρτα μήλου
Κατερίνα Χαρίτου μέλος

Μία από τις αγαπημένες μας συνταγές δια χειρός Κατερίνας Χαρίτου (τεύχος 4, σελ. 48).

45678910111213...19
Γλυκιά έμπνευση
Ξανθή Παπαδημητρίου μέλος

Η Ξανθή Παπαδημητρίου από το Αγρίνιο εμπνεύστηκε αυτά τα γλειφιτζουράκια για την κόρη της και τους φίλους της.  

567891011121314...19
Γενέθλια με μπράουνις
Μαρία Ταξιάρχη μέλος

Αντί για τούρτα, επέλεξε έναν πιο πρωτότυπο τρόπο η Μαρία Ταξιάρχη από την Πάτρα, για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στη φίλη της, Σίσσυ.

6789101112131415...19
Γεύση από Βιέννη
Oana μέλος

Η Oana από την Αθήνα, όχι μόνο έφτιαξε τη διάσημη sachertorte (τεύχος 17, σελ. 124), αλλά της έδωσε και πολύ όμορφο styling.  

78910111213141516...19
Τούρτα παγωτό κακάο
Αννα Κοκκινοπούλου μέλος

Η Άννα Κοκκινοπούλου κερνάει τους φίλους της ένα δροσερό γλυκό από το τεύχος 24 (σελ. 66).

 

891011121314151617...19
Αλμυρά καλούδια
Φωτεινή Χατζήνα μέλος

Μικρά φινανσιέ με φέτα, ρίγανη και λιαστή ντομάτα (τεύχος 25, σελ.76) έφτιαξε η Φωτεινή Χατζήνα από το όμορφο Λιτόχωρο Πιερίας.  

9101112131415161718...19
Κέικ με μούστο
Βασιλική Παύλου μέλος

Η Βασιλική Παύλου επέλεξε ένα ιδιαίτερο υλικό για να αναδείξει τη γλυκιά της δημιουργία (τεύχος 4,σελ. 70).

10111213141516171819
Παγωτά που δε λιώνουν
Μυρτώ Σταματοπούλου μέλος

Χωνάκι παγωτού με μπάλα από σοκολατένιο κέικ και γλάσο. Μια δημιουργική πρόταση από τη Μυρτώ Σταματοπούλου. 

111213141516171819
Ο ανθόκηπος της Ανθής
Λίτσα Τούνη μέλος

Η τούρτα γενεθλίων (τεύχος 6, σελ. 42) της Ανθής, που έκλεισε τα 6, από τα χέρια της μητέρας της, Λίτσας Τούνη.  

1213141516171819
Τα καλύτερα cupcakes
Παναγιώτα Φλεμοτόμου μέλος

Ακόμη πιο γλυκό και από τα κάπκεϊκ σοκολάτας (τεύχος 12, σελ. 118) που έφτιαξε η 17χρονη Παναγιώτα Φλεμοτόμου, είναι το χαμόγελό της.

13141516171819
Νηστίσιμη σοκολάτα
Τίνα Στίνη μέλος

Η Τίνα Στίνη είναι μόνιμη παρουσία στην αλληλογραφία μας και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Ανάμεσα σε πολλές λιχουδιές που μας έστειλε (κικ με ταχίνι και κομμάτια σοκολάτας, μπράουνι με ελαιόλαδο χωρίς αυγά, μωσαϊκό με χαλβά, νηστήσιμα σκαλτσούνια κ.ά.) και αυτές οι λαχταριστές ράβδοι με ταχίνι, σοκολάτα και αμύγδαλα (Τεύχος 29, σελ.76).

Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr

Tweet
Tags αλληλογραφία, αναγνώστες
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • Τώρα Μοσχοφίλερο της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment και το ταξίδι συνεχίζεται!

    ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Δεκέμβριος 2004 Δεκέμβριος 2019: O Οινοχόος έγινε 15 χρονών!

    ΠΡΙΝ 8 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Η Σαντορίνη του Γιάννη Τσέλεπου

    ΠΡΙΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Στο Κτήμα της Ρωξάνης

    ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Seven islands: Οι «τσιγγάνοι» της μπύρας

    ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Sourire des anges

    ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Οινικές μαντινάδες

    ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Συνέντευξη

    Baron Patrick de Ladoucette: Η ήρεμη δύναμη του Λίγηρα

    ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Mezcal: Το artesanal εκχύλισμα της αγύης

    ΠΡΙΝ 20 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Cinque Wine delights, όχι μια ακόμα κάβα

    ΠΡΙΝ 23 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 56 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 69 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 69 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 64 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 67 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 59 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 49 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 46 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2019 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ