Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • BLOGS
  • FORUM
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Το top 10 της τούρτας

24.07.2013
12345678910...11
12345678910...11

Τούρτα Όπερα. Από το 1ο μας τεύχος δεν θα μπορούσε να λείπει η διάσημη τούρτα με γεύση καφέ, στην εκμοντερνισμένη εκδοχή που μας κληροδότησε ο πατριάρχης της γαλλικής ζαχαροπλαστικής Gastron Lenôtre. 

12345678910...11

Τούρτα σοκολάτα Κονκόρντ, η οποία γαρνίρεται με σοκολατένιες μαρέγκες. Από το τεύχος 6, που ήταν και το πρώτο αμιγώς σοκολατένιο. Έκτοτε καθιερώσαμε κάθε Νοέμβριο το τεύχος της σοκολάτας.  

12345678910...11

Η σουηδική Princesstarta ή Τούρτα της πριγκίπισσας φιγούραρε στο εξώφυλλο του τεύχους 7. Στις φωτογραφίες που λάβαμε η προσήλωση στη λεπτομέρεια ήταν συγκλονιστική: όλες είχαν ροζ τριαντάφυλλο στην κορυφή.

12345678910...11

Τούρτα με μπισκότα, σοκολάτα και κομμάτια καραμέλας. Από το τεύχος 11.

12345678910...11

Άλλη μία τούρτα από το τεύχος 11, λιγότερο επίσημη, αλλά εξίσου λαχταριστή: η τούρτα σοκολάτας με κρέπες.

12345678910...11

Η νέα σοκολατίνα του τεύχους 16 έκαψε καρδιές και εμφανίστηκε σε ουκ ολίγα πάρτι γενεθλίων.

234567891011

Τούρτα με σοκολάτα γάλακτος και πουράκια. Η τούρτα του τεύχους 21 είναι αυτή για την οποία έχουμε λάβει τις περισσότερες φωτογραφίες και η οποία αντιγράφηκε ακόμη και από άλλα περιοδικά. Υποπτευόμαστε ότι δεν υπάρχει παιδάκι που να μην έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια εκδοχή της. 

34567891011

Τούρτα με στρώσεις από μπισκότα, κρέμα κάσταρντ και γκανάς. Comfort γεύση και μικρή δυσκολία. Στο τεύχος 22.

4567891011

Τούρτα σεράνο. Πιο κλασική δεν υπάρχει, γι' αυτό και είχε κεντρική θέση στο αφιέρωμα στα γιορτινά, παλιομοδίτικα Χριστούγεννα του τεύχους 27. Είναι παντός καιρού και έχει αναθρέψει γενιές και γενιές, εμείς όμως την κάναμε δίχρωμη. 

567891011

Η σαρλότ με μασκαρπόνε και φράουλες είναι πολύ νόστιμη, εύκολη, δροσερή και ανοιξιάτικη και, επιπλέον, είχε προνομιακή θέση στο εξώφυλλο του τεύχους 30. Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί λάβαμε τόσες πολλές φωτογραφίες. 

Κρίνοντας από τα emails σας, αυτές είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς τούρτες που έχουν δημοσιευθεί στις «Γλυκές Ιστορίες» από το πρώτο τεύχος μέχρι σήμερα. Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα θα σας ανοίξει την όρεξη, ώστε να ανατρέξετε στο αρχείο σας. 

Tweet
Tags τούρτες, γλυκές, ιστορίες, τούρτα, γενέθλια
(1) Σχολιάστε
(1) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
d_misailidou
26.07.2013 | 18:33
Απλα τελεια!!!! γευστικοτατη και οχι ιδιαιτερα γλυκια!!! ακολουθωντας βημα βημα τη συνταγη μπορει να τα καταφερει οποιοςδηποτε. ενα τελειο επιδορπιο για ιδιαιτερες στιγμες!!! προσωπικα τη φτιαχνω Χριστουγεννα γιατι ταιριαζει με το κλιμα των ημερων!!!
  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • Ευ οινο-διαγωνίζεσθαι!

    ΠΡΙΝ 17 ΩΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Four terroirs

    ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Κτήμα Παπαγιάννη

    ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Τόπος ή τρόπος;

    ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Οινικές μαντινάδες

    ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Συνέντευξη

    Baron Patrick de Ladoucette: Η ήρεμη δύναμη του Λίγηρα

    ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Mezcal: Το artesanal εκχύλισμα της αγύης

    ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Cinque Wine delights, όχι μια ακόμα κάβα

    ΠΡΙΝ 13 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Noma – Under The Bridge γαστρονομική εμπειρία κάτω από μια γέφυρα

    ΠΡΙΝ 17 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Κοκτέιλ δίπλα στο κύμα

    ΠΡΙΝ 20 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 46 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 59 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 59 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 55 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 57 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 39 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 49 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 38 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 38 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 36 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2019 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ BLOGS RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ