Κρέμα τυριού

{
Φωτογραφίες ΆΛΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
}
Υλικά
  • 500 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική
  • 200 γρ. γιαούρτι (όσων λιπαρών θέλουμε)
  • 300 - 400 γρ. διάφορα φρούτα της αρεσκείας μας, καθαρισμένα
  • 1 - 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα της αρεσκείας μας
Μερίδες 5 - 6
Προετοιμασία 10'

Διαδικασία Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το τυρί και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά και μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια, αφήνοντας 2 εκ. απόσταση από την επιφάνεια. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα σε ένα βαθύ πιάτο, τα ανακατεύουμε πολύ καλά με τη μαρμελάδα και τα μοιράζουμε στα ποτήρια, πάνω από την κρέμα. Σερβίρουμε αμέσως.

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ