Εύη Βουτσινά

  • Σήμερα φτιάχνουμε

    Κλασικά γεμιστά

    Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό και η απόλυτη συνταγή για σίγουρη επιτυχία.

  • Γιορτινό τραπέζι

    Μοσχαράκι πανηγυριώτικο

    Παραδοσιακό φαγητό που σερβίρουν στα Σιφνέικα πανηγύρια. Εμείς θα το φτιάξουμε για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου.

  • Κάν’ το μόνος σου

    Σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης

    Αξιοποιούμε τις πιπεριές Φλωρίνης που είναι τώρα στα καλύτερά τους φτιάχνοντας σάλτσα που θα απολαύσουμε το χειμώνα. 

  • Κάν’ το μόνος σου

    Τσάτνεϊ με ροδάκινα

    Τσάτνεϊ χωρίς να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας; Κι όμως γίνεται.

  • Ψωμάκι μυρωδάτο

    Ρίγανη, μαϊντανός, δυόσμος και μαντζουράνα αρωματίζουν μοναδικά το χειροποίητο καρβέλι μας.