Ρανιώ Νιζαμίδη

  • Χαγιάτι (Ευρυτανία)

    Η παραδοσιακή ταβέρνα του Γαύρου προσφέρει καλομαγειρεμένο φαγητό, συγγενές με αυτό που οι Ευρυτάνες φτιάχνουν στο σπίτι τους.

  • Tony Bonanno

    Απολαύστε μαφιόζικες μακαρονάδες κοιτάζοντας αφ’ υψηλού τα φασαριόζικα στέκια του Μικρολίμανου.

  • Sale bianco

    Γενναιόδωρες μερίδες... ιταλικής κουζίνας στη Γλυφάδα.

  • Salero

    Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.

  • Μόλις διαβάσαμε

    Κρέπες διά χειρός Missoni

    Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.