Delicious France

5ο Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

{
}

Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγουμένων ετών, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το 4ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2014. 

Εξέχουσα θέση θα έχει για μια ακόμα χρονιά το σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής, μια πλέον απαραίτητη «γλυκιά» συνήθεια, που έφερε στην Ελλάδα μεγάλους δημιουργούς της γαλλικής ζαχαροπλαστικής τέχνης. Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ, το γραφείο μας, σε συνεργασία με τους ανωτέρω φορείς, οργανώνει την Παρασκευή 13 Ιουνίου, το 5ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής, που απευθύνεται στους επαγγελματίες, αλλά και στο πλατύ κοινό. 

 

O Sebastien Serveau, ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής μας θα είναι ο επόμενος προσκεκλημένος. Ο πλέον γνωστός μας περίφημος Sebastien Serveau, για χρόνια Chef Pâtissier στη διάσημη σειρά ζαχαροπλαστείων «Maison Dalloyau, Chef Pâtissier στο Ξενοδοχείο Ritz (5*), στο Ξενοδοχείο Costes (5*), κ.α. που είχε δώσει ένα πολύ επιτυχημένο σεμινάριο τον Φεβρουάριο του 2013, και μας κάνει την τιμή να επανέλθει με νέες δημιουργίες, την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στις 17.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airtport. 

 

Μετά τις δημιουργίες του με μουσική … στο πιάτο, νότες, παρτιτούρες, κλειδί του Σολ, με την εφήμερη γοητεία ενός επιδορπίου, τώρα η έμπνευσή του είναι η δύναμη της φύσης! Η έκρηξη της άνοιξης όταν το μπουμπούκι γίνεται άνθος, η παλλόμενη ενέργεια του λουλουδιού όταν ανοίγουν όλα του τα πέταλα ζωντανά στο πιάτο σε γλυκό… Πάθος, κίνητρο, ανοικτός στις αλληλεπιδράσεις, και αυστηρός με τον εαυτό του. Έτσι πρέπει να είναι ο μεγάλος Chef Pâtissier και έτσι είναι ο Sebastien Serveau Το σεμινάριο θα λάβει χώρα, την Παρασκευή 13 Ιουνίου, από 17.00 έως 20.00, στο Sofitel Athens Airport.

 

 

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€, φοιτητικό εισιτήριο, 40€, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€.

Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: 210 60 17 650.

frezarts@otenet.gr

 

Πληροφορίες για το φεστιβάλ στο: www.sogallika.com

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ