Το Σύνταγμα μύρισε γλυκά Κωνσταντινίδης

{
}

Νέο Κατάστημα, Σταδίου 3.

Μία ακόμη γλυκιά διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας, προστέθηκε στην αλυσίδα των καταστημάτων Κωνσταντινίδης, στην οδό Σταδίου 3.

 

Ακολουθώντας την ίδια συνταγή επιτυχίας, με πλούσια αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις αισθήσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη του, το νέο κατάστημα των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης», έρχεται να προσφέρει στους λάτρεις του κέντρου της Αθήνας μία αξέχαστη, γευστική εμπειρία ενός ονόματος με ιστορία ενός αιώνα.

 

Ο Όμιλος «Κωνσταντινίδης» θέτοντας πάντα ως προτεραιότητά του την ικανοποίηση των καταναλωτών του, φροντίζει να διατηρεί αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα των προϊόντων του, χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες και διατηρώντας αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο τις παραδοσιακές και διαχρονικές του συνταγές . Η διεύρυνση του δικτύου του ομίλου αποτελεί μέρος της γενικότερης στρατηγικής της εταιρείας με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στο χώρο.

 

Τα ανοιχτά παρασκευαστήρια και οι έμπειροι ζαχαροπλάστες σας περιμένουν να γευτείτε τις γλυκές προτάσεις που σας έχουν ετοιμάσει. Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα των ζαχαροπλαστείων «Κωνσταντινίδης» επί της οδού Σταδίου στον αριθμό 3 και φύγετε γεμάτοι γλύκα και όμορφες μυρωδιές!

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ