Πανελλαδικό πρόγραμμα ενημέρωσης διατροφολόγων για το τυρί FINA από την ΟNETEAM

{
}

Η OΝΕ Τeam, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing, ολοκλήρωσε με επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά,  πρόγραμμα ενημέρωσης διατροφολόγων σε Αττική & επαρχία, για το κίτρινο τυρί  FINA με μόλις 10% λιπαρά της Friesland Campina Hellas.

 

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας συνεργασίας των δύο εταιριών, η OΝΕ Τeam σχεδίασε και επιμελήθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στρατηγικής επικοινωνίας και διαδικτυακής προβολής με τη συνεργασία του καταξιωμένου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, medNutrition (www.mednutrition.gr).

 

Στόχος του προγράμματος είναι η έγκυρη ενημέρωση τόσο του επιστημονικού όσο και του καταναλωτικού κοινού σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινής διατροφής. Στο πλαίσιο αυτό, οι διατροφολόγοι έλαβαν πλήρες ενημερωτικό kit για τα οφέλη του τυριού FINA, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αξιόπιστη και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση για πλήθος ενδιαφερόντων θεμάτων διατροφής μέσω του ειδικά διαμορφωμένου portal της medNutrition.

 

Η πολυετής συνεργασία της OΝΕ Team με τη Friesland Campina Hellas χαρακτηρίζεται από τη συστηματική και υπεύθυνη προσέγγιση των αναγκών των ειδικών κοινών καθώς και του τελικού καταναλωτή. 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ