Σπούδασε Ζαχαροπλαστική στη LE MONDE!

{
}

Είστε λάτρης της ζαχαροπλαστικής και θέλετε να μάθετε τα μυστικά της από τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης; Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (U.N.W.T.O.), προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα απόλυτης εξειδίκευσης στα τουριστικά και ξενοδοχειακά επαγγέλματα.

 

Για όλους εσάς που θέλετενα μάθετε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και τις τελευταίες τάσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, προσφέρει προγράμματα 2ετούς φοίτησης, που οδηγούν σε πτυχίο ειδίκευσης αλλά και ευέλικτα προγράμματα μετεκπαίδευσης 6μηνης διάρκειας, για επαγγελματίες του χώρου αλλά και αποφοίτους σχολών ζαχαροπλαστικής. 

 

image
 

Το διετές πρόγραμμα σπουδών Pastry Chef- Τεχνικός Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής, παρέχεται από το ΙΕΚ LE MONDE και αποσκοπεί στη δημιουργία ολοκληρωμένων επαγγελματιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον της τουριστικής αγοράς, συνδυάζοντας εργαστηριακή εκπαίδευση και θεωρητική κατάρτιση.

 

Τα 6μηνα προγράμματα μετεκπαίδευσης, Europastry Chef–Μετεκπαίδευση Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας και International Pastry & Bakery Programme – Διεθνή Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία, παρέχονται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 LE MONDE, απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας καθώς και σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ταχύρρυθμη κατάρτιση Ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα και εξειδίκευση στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική και στην τέχνη της αρτοποιίας. 

 

Τα μαθήματα διεξάγονται στα πλέον σύγχρονα και μοντέρνα εργαστήρια της σχολής LE MONDE, στις νέες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου στο Μοσχάτο. Επισκεφθείτε μας!

 

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ και παράλληλα στην οδό Πειραιώς) 210 4830500, 210 8211700

www.lemonde.edu.gr - www.lemondecentre.gr

 

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ