Greece Race for the Cure

Η ΦΑΓΕ Χορηγός του 6ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου

{
}

Η εταιρεία υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Η ΦΑΓΕ ήταν και φέτος Επίσημος Χορηγός του 6ου  Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στις 28 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Η διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται από το 2009, έχει ως σκοπό να συμβάλλει στην κινητοποίηση των γυναικών και να υπενθυμίσει τη σημασία του τακτικού προληπτικού ελέγχου για την ασθένεια. Περισσότεροι από 18,000 δρομείς έτρεξαν στο κέντρο της Αθήνας, μεταφέροντας τα μηνύματα του Συλλόγου, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

 

Ο αγώνας Greece Race for the Cure® αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, ενώ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αγώνας σε συμμετοχή μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο. Οι διαδρομές περιλαμβάνουν έναν αγώνα δρόμου 5χλμ και έναν περίπατο 2χλμ, με αφετηρία το Ζάππειο Μέγαρο.

 

Η ΦΑΓΕ, πιστή στη δέσμευσή της να λειτουργεί πάντα με κριτήρια σεβασμού προς τον άνθρωπο, υποστήριξε τον αγώνα για άλλη μια φορά, ενισχύοντας, ταυτόχρονα, το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Επίσης, στελέχη της εταιρείας έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, συμμετέχοντας ως δρομείς στις δύο διαδρομές.

 

​Ως Επίσημος Χορηγός, η εταιρεία ενθαρρύνει τη συνέχιση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας με κοινωνικό σκοπό, καθώς και τη συνεργασία για την υλοποίηση δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν να προάγουν την ευημερία και την υγεία.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ