Νέο Starbucks Discoveries® Cappuccino

{
}

Το κρύο κύπελλο  Starbucks Discoveries® Cappuccino είναι ένα έτοιμο προς κατανάλωση γευστικό  ρόφημα καφέ πουμπορείτε να απολαύσετε εύκολα όποτε  θέλετε,  όπου και αν είστε. 

 

Αυτό το Καλοκαίρι, η  Starbucks®  παρουσιάζει το νέο Starbucks Discoveries® Cappuccino στην Ελλάδα. Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, το  κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries® Cappuccino είναι  φτιαγμένο από τον  αυθεντικό μας καφέ Espresso Roast, που χαρακτηρίζεται για την πολυπλοκότητα και την πλούσια γεύση του.

 

Τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries® αποτελούν τον τέλειο δροσερό τρόπο για να τονωθείτε μέσα στην ημέρα σας, ανά πάση στιγμή σε όποιο μέρος και αν είστε.

 

Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, έχει φτιαχτεί με υψηλής ποιότητας συστατικά με πιστοποίηση Fairtrade, από τον 100% καφέ Arabica μέχρι τη ζάχαρη και το κακάο που έχουν καλλιεργηθεί, αγοραστεί και πωλούνται μέσα από ηθικές διαδικασίες.

 

Όλα τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries®, είναι φτιαγμένα με 100% καφέ Arabica με πιστοποίηση Fairtrade, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούμε ως την καρδιά όλων των ροφημάτων μας με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks. Η ολοκληρωμένη σειρά των κρύων ροφημάτων Starbucks Discoveries® περιλαμβάνει Seattle Latte, Chocolate Mocha and Caramel Macchiato.

 

image

 

Starbucks Discoveries® Seattle Latte

 

Βασισμένο στο πιο δημοφιλές ρόφημα των καταστημάτων μας, αυτός ο κλασικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ Starbucks® με γάλα, είναι εμπνευσμένο από την πατρίδα των Starbucks το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα στο ιστορικό  Pike Place Market. Το παραδοσιακό latte ελαφρώς πιο γλυκό, είναι φτιαγμένο με τον καφέ Starbucks® Espresso Roast, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούμε ως την καρδιά όλων των ροφημάτων μας στα καταστήματα Starbucks.

 

Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha 

 

O καφές Starbucks® Espresso Roast προσθέτει μια πολυπλοκότητα και  ένταση στην κρύα εκδοχή αυτού του αγαπημένου ροφήματος που προσφέρουμε στα καταστήματά μας. Νότες καβουρδισμένου espresso ισορροπούν απόλυτα με το πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ.

 

Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato

 

Φτιαγμένο με Starbucks® Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν μοναδικά απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ  με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας. 

 

Τα κρύα ροφήματα Starbucks Discoveries®,  διατίθενται και διανέμονται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς και είναι διαθέσιμα στα ψυγεία επιλεγμένων καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε σε συσκευασία κυπέλλου 220ml. 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ