Πρόσκληση για τσάι στη λονδρέζικη εβδομάδα μόδας

http://www.youtube.com/watch?v=bVeAhcG2hDk
01/02
{
}

Από τον οίκο Mulberry...

Στο βρετανικό οίκο μόδας Mulberry, γνωστό για τις καλαίσθητες δερμάτινες τσάντες με σήμα τη μουριά, σκαρφίστηκαν ένα πρωτότυπο τρόπο για να καλέσουν τους προσκλεκλημένους στο σόου του οίκου για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2014. Σε συνεργασία με την επίσης αγγλική εταιρία Wedgwood, που φημίζεται για τα πολυτελή σερβίτσια της, με πιο διάσημα αυτά του γιαπωνέζικου στυλ Jasperware (ένα είδος κεραμικής που επινόησε ο ιδρυτής Josiah Wedgwood το 1770), παρήγαγαν μια σειρά από μίνι φλιτζάνια τσαγιού, φυσικά με το ανάλογο ασορτί πιατάκι. Λόγω μεγέθους δε, τα ονόμασαν doll-house (=κουκλόσπιτo).

 

image

 

Το εν λόγω σερβίτσιο τοποθετήθηκε σε μια χειροποίητη θήκη με σκαλισμένο στο καπάκι ένα παραδοσιακό αρχοντικό σπίτι, το οποίο παρέπεμπε στην αρχή της ιστορίας που ενέπνευσε τη νέα συλλογή του οίκου. Μάλιστα, τα πέντε χρώματα, πάντα στο στυλ Jasperware των τσαγιερών, ήταν ένα δείγμα της χρωματικής γκάμας της συλλογής.

 

image

 

Η πρωτότυπη αυτή πρόσκληση είχε σκοπό να τονίσει τον αγγλικό τρόπο ζωής και τις αγαπημένες συνήθειες με ένα ιδιαίτερο και γουστόζικο τρόπο. Στο παραπάνω βίντεο θα παρακολουθήσετε καρέ-καρέ την χειροποίητη κατασκευή του μοδάτου σετ τσαγιού από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

 
Το σόου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου στις 15 Σεπτεμβρίου. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες εικόνες από τη συνεργασία δεν έχετε παρά να ψάξετε σε facebook, instagram και twitter το hashtag #MulberryTeacup.
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ