Σαλόνι Σοκολάτας και στο Λονδίνο

{
}

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στη σοκολάτα θα ζήσουν οι Λονδρέζοι με αποκορύφωμα το Σαλόνι Σοκολάτας.

Μπήκαμε αισίως στη σεζόν της σοκολάτας. Το επιβεβαιώνουν οι σχετικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, με αποκορύφωμα το Σαλόνι Σοκολάτας στο Παρίσι στις αρχές Νοεμβρίου, μία έκθεση-ορόσημο για τους επαγγελματίες αλλά και τους απλούς λάτρεις της σοκολάτας, παραρτήματα του οποίου λειτουργούν σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ιαπωνία και το Κάιρο.

 

 

Για πρώτη χρονιά φέτος η έκθεση καταλαμβάνει και αγγλικό έδαφος. Το λονδρέζικο Σαλόνι Σοκολάτας θα λάβει χώρα στις 18 - 20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο National Hall, Olympia και θα είναι το τέλειο αποκορύφωμα της Εβδομάδας Σοκολάτας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην αγγλική πρωτεύουσα και η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα. Η εβδομάδα αυτή είναι μια ευκαιρία για τους Άγγλους σοκολατιέρηδες, τις μικρές βιοτεχνίες και τις μεγάλες σοκολατοβιομηχανίες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό. Μεταξύ των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Σοκολάτας είναι σεμινάρια και γευσιγνωσίες, επισκέψεις σε εργοστάσια σοκολάτας και προβολές ταινιών όπως το «Chocolat» παρουσία των πρωταγωνιστών, Juliette Binoche και Johny Depp (για το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων πατήστε εδώ). 

 

Τέλος, όπως συνηθίζεται σε όλες τις πόλεις που φιλοξενούν το Σαλόνι Σοκολάτας, έτσι και στο Λονδίνο, θα πραγματοποιηθεί στις 18/10 μια επίδειξη μόδας με σοκολατένια φορέματα και αξεσουάρ, για την οποία τα εισιτήρια προπωλούνται. Αν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο, είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσετε το τερπνόν με το… τερπνόν.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ