Βιολογική και νόστιμη

Γλυκόξινη πιπερόσαλτσα

{
}

Ένα μικρό μικρό βαζάκι σαν αυτό εδώ, μπορεί να κρύβει τόση γεύση; Να που μπορεί. Εμ, σάλτσα πιπεριάς είναι αυτή, πόσο έξω να πέσει κανείς; Βάλε και το κρεμμύδι που δίνει τη γλύκα του, βάλε και το ξίδι, που ανεβάζει την οξύτητα του συνόλου, βάλε και λίγη ζάχαρη και αλάτι που κρατάνε το «ίσο» και μπαλαντζάρουν τις γευστικές αντιθέσεις, και έχεις μια σάλτσα με την οποία μπορείς να κάνεις θαύματα. Ας πούμε, μπορείς να την σερβίρεις σε μπολάκι μαζί με παξιμάδια ή κριτσίνια ή ψωμάκι, στην αρχή του γεύματος. Ή να την αναμείξεις με φέτα και κασέρι και να φτιάξεις πρωτότυπες φλογέρες και τυροπιτάκια. Ή να την ανακατέψεις με γιαούρτι και να φτιάξεις ένα δροσερό ντιπ· να την αλείψεις σε ψητό· να εμπλουτίσεις σάλτσες για μακαρόνια και πιλάφια. Θέλετε κι άλλα;

 

 
Βιολογικό προϊόν της εταιρείας «Bio active». Το βρήκα στο ντέλι «Εδέσματα», Ατταλείας 2, Ν. Σμύρνη, 210-93.33.225. Το βαζάκι των 225 γρ. κοστίζει 4,60 ευρώ (ενδεικτική τιμή)
(3) Σχολιάστε
(2) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
mourgos
11.07.2011 | 15:00
Εγώ την αγόρασα σε μια έκθεση και έψαχνα να την βρω στα καταστήματα. Την δοκίμασα τόσο μαρινάροντας χοιρινό όσο και στην πίτσα και ήταν πραγματικά εξαιρετική. Το μικρό μπουκαλάκι με προβλημάτισε αρχικά αλλά επειδή είναι συμπυκνωμένη, κράτησε περισσότερο απ' ότι περίμενα.
akisp
05.07.2011 | 11:43
αλμυρούτσικη η τιμή του δν νομίζετε???
4.60 για 225 γρ μόνο???
Christiana
01.07.2011 | 10:01
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρησιμοποιήσω έτοιμη σάλτσα.... Τούτη και την ντοματόσαλτσα των castiglioni!