Base Grill

{
Φωτογραφίες ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ
}

Το κείμενο που ακολουθεί είναι περισσότερο μια απλή υπενθύμιση, καθώς παρουσίαση για το εστιατόριο έχει γίνει (διαβάστε την κάνοντας κλικ εδώ). Στο Base Grill, λοιπόν, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ποιότητα των κρεατικών είναι σταθερά καλή, τα ψησίματα σταθερά ζουμερά, η εξυπηρέτηση σταθερά ευγενική, γρήγορη, αποτελεσματική. Οι υπεύθυνοι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και οι συνεργάτες τους είναι γνώστες της υπόθεσης «κρέας»: θα σας κατευθύνουν ευγενικά διαλέγοντας το καλύτερο κομμάτι ανάλογα με το ψήσιμο που επιθυμείτε. Υπάρχουν όλα τα κρεατικά, όμως το ατού του μαγαζιού είναι το μοσχάρι, το οποίο προέρχεται από έμπιστό τους παραγωγό στον Ασπρόπυργο.

 

Στην περίπτωση του Base Grill, η ποιότητα επιβραβεύεται. Το επισκεφθήκαμε την προηγούμενη Τετάρτη, μια «δύσκολη» καθημερινή, και δεν έπεφτε καρφίτσα! Απολαύσαμε ένα τεράστιο, ημιψημένο (έτσι το ζητήσαμε) t-bone, υπέροχο συκώτι μοσχαρίσιο, μπιφτέκια «κρεατερά» (δεν βάζουν καθόλου ψωμί) και -η αποκάλυψη- το φιλέτο του χασάπη. Ετούτο το τελευταίο είναι μια φέτα κρέατος από το στήθος του ζώου, που ενώνει τη μία με την άλλη σπάλα. Έχει το λιπάκι της, είναι νόστιμη πολύ και ιδανική για όσους θέλουν το ψητό τους καλοψημένο. Λέγεται το φιλέτο του χασάπη διότι από ένα μεγάλο μόσχο δύσκολα ξεπερνά τα 400 γρ. και άρα δεν πωλείται ποτέ. Όλα τα κρεατικά εκόπησαν με τέχνη σε λεπτεπίλεπτες φέτες μπροστά μας, προϋπόθεση απαραίτητη για να τα απολαύσουμε στο μέγιστο.

 

 
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Μπουρνάζι, τηλ.: 210-57.57.455.
Βρες το στο χάρτη
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ