Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αναζήτηση

ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Χρονολογία

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Μαζί: Σε μια θεσπέσια αυλή στη Σύρο

    Ασυναγώνιστο setting, πρώτης τάξης κουζίνα και αξιόλογη λίστα κρασιών.

    21.09.2018
  • Ζυμαρικά με σουτζούκι, γαρίδες, μαστιχοτύρι και κρέμα από φιστίκια Αιγίνης

    Φαγητό επηρεασμένο από την ισπανική κουζίνα, όπου αλλαντικά και ψαρικά μπαίνουν στο ίδιο πιάτο. Εδώ, σε μια δημιουργική παραλλαγή με ελληνικά υλικά από τον Αντώνη Μουστάκη, σεφ του εστιατορίου Extravaganza. Το άρωμα της μαστίχας πάει γάντι με το...

    22.03.2018
  • Anahita: πάμε για περσική κουζίνα;

    Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.

    10.11.2017
  • Μοσχοβολιστά κρασιά!

    Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.

    25.04.2017
  • Ρούμι, ρούμι, ρούμι!

    Βάλτε το ρούμι δίπλα σε μια πληθωρική, γεμάτη γραβιέρα, μαζί με θαλασσινά, μπισκότα βουτύρου, ανανά και υπόξινα αποξηραμένα φρούτα.

    27.03.2017
  • Χειροποίητος χαλβάς σε κλασσικές & πιο πρωτότυπες γεύσεις για τη Σαρακοστή

    16.02.2017
  • Γρήγορο στρούντελ με χαλβά

    02.01.2017
  • Και τι δεν έχει... το Χαλάνδρι

    «Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους. 

    08.12.2016
12345...10
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 70 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 83 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 83 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Baba au rum

    ΠΡΙΝ 92 ΜΗΝΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 79 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2021 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ