Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αναζήτηση

ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Χρονολογία

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Εις μνήμην...

    Καλό ταξίδι γέροντα

    12.02.2021
  • Ασημένια η Septem ΚΛΕΟΣ

    Ασημένια η Septem ΚΛΕΟΣ στο διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019 στην Γερμανία

    28.06.2019
  • Οn the road: H Mαριγούλα

    Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks. Το δικό μας On the road μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα μαγαζιά όπου το...

    21.06.2019
  • Seven islands: Οι «τσιγγάνοι» της μπύρας

    Ταξιδεύουν σ’ όλο τον κόσμο, ανοίγουν βαλιτσάκια με μαγικές συνταγές, σκύβουν πάνω από αχνιστούς ζυθοβραστήρες ή ανακατεύουν υλικά σαν δρυΐδες. 

    07.06.2019
  • Κάβα Μπουτάρη: Κάθετη δοκιμή στην ιστορία

    Η Κάβα Μπουτάρη είναι από τα πρώτα ελληνικά ερυθρά παλαίωσης, που με συνέπεια αναδεικνύει την τέχνη του οινοποιού και το αρμονικό πάντρεμα των καλύτερων βαρε- λιών κάθε εσοδείας.

    11.04.2019
  • Spirits

    Κirsch: Το νερό του κερασιού*

    Όταν τα κεράσια ξεφεύγουν από τα αυτάκια των παιδιών, ανατρέπουν τα βάζα με τα γλυκά του κουταλιού και τις μαρμελάδες και βγάζουν τη γλώσσα στα μπουκάλια της βυσσινάδας, τότε γίνονται kirsch και τρυπώνουν στα ποτήρια των μεγάλων, φέρνοντας ένα...

    11.04.2019
  • Το «Α» στο Οικοσύστημα Αμύνταιου

    «Το κρασί γίνεται στην καρδιά και το μυαλό του παραγωγού. Η φιλοσοφία μας είναι να απομονώσουμε τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αμπελοτεμαχίου και να τα αποδώσουμε σε ένα κρασί. Η λειτουργία αυτού του οικοσυστήματος είναι η προτεραιότητά μας».

    12.03.2019
  • Το κτήμα Querciabella στο JuJu Bar & Restaurant

    Το JuJu Bar & Restaurant υποδέχεται το πολυβραβευμένο κτήμα Querciabella, για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας

    11.02.2019
12345...59
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 111 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 98 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 111 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 109 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2023 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ