Και το ΒΙΩΜΑ μεγάλωσε, απέκτησε χώρο οινογευσίας και όχι μόνο. Από το μικρό μποστάνι μέσα στα κλήματα, ζαρζαβατικά εποχής μαζί με τη μυκονιάτικη λούζα, τη μόστρα και την κοπανιστή συνοδεύουν τη degustation των τυχερών που επισκέπτονται τον μαγικό αυτό...
Καθημερινά φαγητά που απαντούν στο ερώτημα: «Τι θα φάμε σήμερα;»
Στην καρδιά αγαλλίαση, στα χέρια ελαφρύς ιδρώτας, στα πόδια μου φτερά, μια παραζάλη ευφραντική, που εντάθηκε σαν είδα το πλούτος και την ομορφιά του δέντρου.
Το Πήλιο συνδυάζει προϊόντα και πρώτες ύλες, όλα εκλεκτά και σε θαυμαστή ποικιλία, συνθέτουν πιάτα χορταστικά και γευστικότατα, όπως αυτή η φασολάδα.
Η ιστορία του συριανού γλυκίσματος από μια γυναίκα που δούλεψε όσο, ίσως, κανείς για τη διάσωσή του.
Τα ουντόν (νούντλς) σιγοβράζονται µε χοιρινό, αυγά και µανιτάρια σε έναν πλούσιο νόστιµο ζωµό miso! Από τις 20/11 μαθαίνουμε τα γιαπωνέζικα γαστρονομικά μυστικά!
Ανοίξαμε το κουτί στο γραφείο και μύρισε θάλασσα!
«Σε μισή ώρα ο κ. Πέτρος Παντέλος είχε ετοιμάσει ένα γεύμα από κολοκυθάκια με το λάδι, μαύρες ελιές, άσπρο τυρί και σταρένιο ψωμί - η Μαρία και εγώ τα κατεβροχθίσαμε αμέσως.»