Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αναζήτηση

ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Χρονολογία

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Πάστα ελιάς με κάππαρη και καρύδια

    16.02.2018
  • Ριγανάτη «φάβα» από κόκκινες φακές με ψητό χταπόδι

    16.02.2018
  • Κεφτεδάκια από καφέ και κόκκινες φακές με σάλτσα γιαουρτιού

    Βουτάμε τους φακοκεφτέδες μας στη σάλτσα γιαουρτιού με το χυμό εσπεριδοειδών και συνοδεύουμε με αραβικές πίτες.

    16.02.2018
  • Ριζότο με ψητές καραβίδες

    Εξαιρετική επιλογή για τα Κούλουμα!

    16.02.2018
  • Νηστίσιμα

    Αρωματικές γαρίδες με μάνγκο και αφράτη ταραμοσαλάτα

    Πρωτότυπες αυτές οι γαρίδες. Αν δεν έχουμε μάνγκο, το αντικαθιστούμε με καστανή ζάχαρη, με διαφορετικό μεν αποτέλεσμα, αλλά εξίσου υπέροχη γεύση.

    16.02.2018
  • Τραγανά, τηγανητά καλαμάρια με «σκορδαλιά» αμπελόφυλλου και μαϊντανού

    Ξεχνάμε τα κλασικά και υιοθετούμε πιο τολμηρές προτάσεις: σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα, όπως και αμπελόφυλλο, μαϊντανό και αμύγδαλα για τη σκορδαλιά. Τόσο νόστιμα, που ξεχάσαμε ήδη τα κλασικά!

    16.02.2018
  • Αγκινάρες γεμιστές με γαρίδες, καρδιά μαρουλιού και μυρωδικά

    16.02.2018
  • Οι σωστές τηγανητές πατάτες

    Οι ιδανικές τηγανητές πατάτες είναι απ’ έξω τραγανές και μέσα μαλακές. Για να το πετύχουμε, ακολουθούμε τα εξής βήματα:  Επιλέγουμε τη σωστή πρώτη ύλη. Ιδιαιτέρως νόστιμα αποτελέσματα δίνουν, μεταξύ άλλων, οι πατάτες προελεύσεως Τρίπολης,...

    15.02.2018
45678...262
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 123 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 132 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 134 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2025 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ