Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αναζήτηση

ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Χρονολογία

Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Κάθετη γευστική δοκιμή

    Pure Santorini

    Μία μικρή δοκιμή με μεγάλο ενδιαφέρον

    05.06.2020
  • Συλλεκτική αξία, περιορισμένη παραγωγή

    «Unicorn wines»

    Tα κρασιά-«μονόκεροι» είναι φιάλες συλλεκτικής αξίας, περιορισμένης παραγωγής, σπάνια και δυσεύρετα, κρασιά για ουρανίσκους διψασμένους για το σπάνιο, το ιδιαίτερο και το μοναδικό. Η ιδιαιτερότητα αυτών των κρασιών ορίζεται από τη σπανιότητα τη...

    06.05.2020
  • Σε πρώτο πρόσωπο

    Η Ζώνη της Νεμέας και η Γαία

    Του Λέοντα Καράτσαλου*

    16.12.2019
  • Η Σαντορίνη του Γιάννη Τσέλεπου

    05.12.2019
  • Tα μεγάλα βραβεία Balkan International Wine Competition 2019

    Χθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Hilton της Σόφιας δόθηκαν τα βραβεία του Διαγωνισμού Βαλκανικών κρασιών, ΒΙWC 2019.

    07.06.2019
  • Δοκιμάζοντας «En Primeur» στο Bordeaux

    Ταξιδεύει, δοκιμάζει, γράφει και φωτογραφίζει 

    10.04.2019
  • Παγκόσμιος Διαγωνισμός Οινοχόων 2019

    Ο Άρης Σκλαβενίτης μας μεταφέρει την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στον παγκόσμιο διαγωνισμό Οινοχόων που έγινε στο Βέλγιο.

    29.03.2019
  • Wines & Bites

    Μια βόλτα με οδηγό λίστες κρασιών που μας οδήγησαν και σε πεντανόστιμο φαγητό. Έτσι, γιορτινές μέρες που έρχονται, θα φάμε, θα πιούμε και χορτάτοι θα χορέψουμε!

    19.12.2018
12345...52
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 123 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 136 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 132 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 134 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2025 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ