H Tίνα Παπασίνου διαλέγει βιβλία και περιοδικά και προτείνει να τα διαβάσουμε και να τα δωρίσουμε σε φίλους.
Παρότι το ελληνικό κρασί εκπροσωπεί ένα μικρό ποσοστό του ΑΕΠ της Ελλάδας, εντούτοις αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και εξωστρεφείς κλάδους της χώρας, που ακόμα και μέσα στις χειρότερες συνθήκες της ελληνικής οικονομικής κρίσης ξεχώρισε...
Όταν το εθνικό μας κρασί βρίσκει επιτέλους την αναγνώριση που του πρέπει, στις σελίδες των New York Times.
Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό Oliorama ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
“Taste the Feeling”: Με ενιαία στρατηγική marketing για όλα τα προϊόντα
Με αφορμή την αυτοκτονία του γαλλοελβετού σεφ Μπενουά Βιολιέ, κατόχου 3 αστεριών Michelin.
Τιμητική συμμετοχή της Νάουσσας Μπουτάρη στη φετινή εκδήλωση “New York Wine Experience”.