Χριστιάνα Θωμαΐδη

  • Μπαρ μπεε κιου

    Ούτε ένα μήνα ζωής δεν μετρά το νέο κρεοφαγείο στον Πειραιά. Το επισκεφθήκαμε και ευπειθώς αναφέρουμε...

  • Ξηροί καρποί με... διεθνή καριέρα

    Το Carpo πάει Λονδίνο

    Το κολωνακιώτικο Carpo απέκτησε Λονδρέζικο αδερφάκι!

  • Ρυζάλευρο για τραγανή κόρα

    Σε πολλούς αρέσει το ψωμί να έχει αρκετά τραγανή κόρα. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πασπαλίζοντας την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο ρυζάλευρο λίγο πριν από το ψήσιμο.

  • Χαρτί και Καλαμάρι

    Ένα αξιόλογο μεζεδοπωλείο στο Πέραμα με καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα.

  • Το ιντερνετικό ταξίδι ενός βιβλίου μαγειρικής

    Cook[ειν]

    Η Αλεξάνδρα Στράτου κάλεσε Έλληνες και ξένους χρήστες του διαδικτύου -εν δυνάμει αναγνώστες του βιβλίου της- να γίνουν «χορηγοί» στο προσωπικό της γαστρονομικό εγχείρημα.

  • Μουσική κανάτα

    Νεοαφιχθέν εστιατόριο μετά ζωντανής μουσικής στον Κεραμεικό.