Καλλιόπη Πατέρα

  • Ελαιόλαδο «Ειρήνη»

    Tο βραβευμένο ελαιόλαδο της Λέσβου

    Δυο δάσκαλοι απ’ το Πλωμάρι παράγουν με βιολογικές μεθόδους τo εξαιρετικό φρουτώδες ελαιόλαδο Eιρήνη, το οποίο έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

  • Πνύκα

    Αληθινό ψωμί

    Ο Δημητρης Κότσαρης εδώ και 60 χρόνια αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του. 

  • Ραγιάν

    Επιμένοντας ποντιακά

    Ο ποντιακής καταγωγής ιδιοκτήτης της εταιρείας Ραγιάν, Θεόφιλος Γεωργιάδης, επέλεξε να τιμήσει τον τόπο του παράγοντας περίφημα τυριά της χαμένης του πατρίδας.  

  • Ιναχος

    Ρουμελιώτικη τυροκομία

    Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.

  • Γιάννης Μέλλος

    Παθιασμένος με τη βιοκαλλιέργεια

    Εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά από την Καλλονή Τροιζηνίας «συνωστίζονται» στον πάγκο του ανήσυχου παραγωγού.

  • Έλαιον Πέλανος Αγήρων

    Το εκλεκτόν της Αργολίδας

    Από το πείσμα ενός παραγωγού, του Κωνσταντίνου Σκριβάνου, να αποδείξει ότι στην Ελλάδα παράγεται το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο προέκυψε το Έλαιον Πέλανος Αγήρων.

  • Ελαιώνες Μερκούρη

    Ένα λάδι που τιμά το όνομά του

    Ενα μεστό, στιβαρό λάδι, με σπάνια γεύση και ξεχωριστή μυρωδιά μάς οδήγησε λίγο έξω από τον Πύργο Ηλείας, στους ελαιώνες Μερκούρη.