Κρύο Charlotte από φράουλες

{
}

Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα καταπλήξει όσους τη δοκιμάσουν!

Υλικά
  • 4 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Crème Caramel
  • 16 μπισκότα σαβαγιάρ
  • 8 κ.σ. λικέρ Irish Cream
  • 12 φράουλες
  • 4 κ.σ. σιρόπι φράουλα

 

Μερίδες 4
Προετοιμασία 15' Αναμονή 20'

ΔιαδικασίαΣπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.

Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ. Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.

Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.

 

Γεμίζουμε τα μπολ με Carte DOr Crème Caramel.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.

Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.

Γαρνίρουμε με 3 φράουλες, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ