Ένα τερατάκι στο παγωτό μου!

{
}

Το ισπανικό γραφείο Estudio m Barcelona έδωσε ταυτότητα σε μια ταπεινή τζελατερία, μετατρέποντάς την σε βραβευμένο concept store.

Το ισπανικό design δεν σταματά να μας εκπλήσσει τα τελευταία χρόνια, με την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την τόλμη του. Ο νικητής του φετινού Restaurant and Bar Design Awards δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Eyescream & Friends, δημιουργία του Estudio m Barcelona, το οποίο ήταν το μόνο ισπανικό project ανάμεσα στις υποψηφιότητες, κέρδισε στην κατηγορία «Ταυτότητα» για το 2013. 

 

image

 

image

 

Η ομάδα του Estudio m Barcelona, εκτός από την εσωτερική διακόσμηση της τζελατερίας, κατασκεύασε τη συνολική της ταυτότητα, η οποία προεκτείνεται και στις γεύσεις: το «παγωτό» της Eyescream & Friends είναι ένα παγωτό στο ταϊβανέζικο στιλ, φτιαγμένο με ιταλικό τζελάτο και η γεύση του είναι κάτι ανάμεσα σε σορμπέ και παγωτό.

 

image

 

image

 

Ο συνδυασμός, μοναδικός ούτως ή άλλως, γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερος, αν προσθέσουμε τις σάλτσες και τα τόπινγκς στα οποία ειδικεύονται. Για αυτό, η ομάδα, παίζοντας λεκτικά και με τις περίπου ομόηχες λέξεις ice (πάγος) και eyes (μάτια), δημιούργησε μια οικογένεια από μικρά τερατάκια με μεγάλα μάτια, τα οποία δίνουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην ποικιλία των γεύσεων και των συνδυασμών.

 

image

 

Το αποτέλεσμα είναι χαρούμενο, γεμάτο χρώμα και έμπνευση, ενώ παραμένει απλό.

 

Σημείωση: το copyright όλων των φωτογραφιών ανήκει στο Estudio m Barcelona

 

 
Eyescream and friends, Paseo Joan de Borbo 30, Barcelona, Spain, +34 932 215 310
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ