Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Αύγουστος 2013

01.08.2013
12345678910...12
Οι δημιουργίες της Τίνας
Τίνα Στίνη μέλος

Να τι έφτιαξε η Τίνα Στίνη από το Τεύχος 32.

 

  • Πανακότα με άρωμα μπακλαβά (σελ. 47)
  • Κρέμα με γεύση ροδάκινου (σελ. 113)
  • Κρέμα με μέλι και μπισκότα (σελ. 81)
  • Τρουφάκια σοκολάτας με άρωμα πορτοκάλι (σελ. 77)
12345678910...12
Καλοκαιρινές λιχουδιές
Γεωργία Μαργαρίτη μέσω email

Τα γλυκά που έφτιαξε η Γεωργία Μαργαρίτη από το τεύχος 32:

 

  • Γρανίτα καφέ (σελ. 86)
  • Πανακότα με λιμοντσέλο και βάση μπισκότου (σελ. 36)
  • Πανακότα με φρέσκια ξινομυζήθρα και μέλι (σελ. 59)
  • Κρέμα με μέλι και μπισκότα (σελ. 81)
  • Ελαφριά μαρμελάδα βερίκοκο (σελ. 113)
12345678910...12
Ρολό με ροζ κρέμα
Σοφια Καραγιαννιδου μέσω email

Η Σοφία Καραγιαννίδου από τη Λάρισα έφτιαξε για τους φίλους της ρολό με κρέμα (τεύχος 33, σελ. 34) την οποία χρωμάτισε, ενώ πρόσθεσε και σπιτική μαρμελάδα φράουλα.

12345678910...12
Πανακότα ή τρουφάκια;
Κρυσταλλία Παπάζογλου μέλος

Δύο δημιουργίες της Κρυσταλλίας Παπάζογλου από το τεύχος 32. Τρουφάκια σοκολάτας με άρωμα πορτοκάλι (σελ. 77) και πανακότα με γάλα καρύδας και ανανά (σελ. 50).

12345678910...12
Σορμπέ πεπόνι
Ολυμπία Σταφυλίδου μέσω email

Η Ολυμπία Σταφυλίδου έφτιαξε ένα δροσερό σορμπέ πεπόνι (τεύχος 33, σελ. 79).

12345678910...12
Crème brûlée
Μαρία Κοζάρη μέσω email

Η Μαρία Κοζάρη μας έστειλε την κρεμ μπρυλέ που έφτιαξε!

12345678910...12
Για τα 18α γενέθλια
Θεοδώρα Λάππα μέσω email

Η Θεοδώρα Λάππα έσβησε τα 18 της κεράκια πάνω στην τούρτα γενεθλίων (τεύχος 31, σελ. 30).           

234567891011...12
Σαρλότ με φράουλες
Κάλλι Μποκέα μέσω email

«Όταν οι Γλυκές Ιστορίες μάς δίνουν έμπνευση για μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας, έχουμε αυτά τα λαχταριστά αποτελέσματα... Ευχαριστούμε πολύ» μας γράφει η Κάλλι Μποκέα για την Σαρλότ με φράουλες.

 

3456789101112
Τούρτ για τα γενέθλια της μαμάς
Γιώτα Καραγεωργίου μέλος

«Την πολύ νόστιμη τούρτα με τα πουράκια έφτιαξα για την μάμα μου Μένια, για τα γενέθλιά της! Στη φωτογραφία βλέπετε την εγγονή της και ανιψιά μου που είναι 1,5 χρονών και φέτος σβήσανε τα κεράκια μάζι!!! Αντί για καραμελάκια, προτίμησα να τη διακοσμήσω με βεραμάν και κίτρινα λουλουδάκια ζαχαρόπαστας που έφτιαξα η ίδια! Η τούρτα ήτανε υπέροχη και να είστε σίγουροι πως θα τη ξαναφτιάξω!» μας γράφει η Γιώτα Καραγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη.

456789101112
Donuts φούρνου
Μαρία Κοζάρη μέσω email

Η Μαρία Κοζάρη έφτιαξε τα Donuts φούρνου με ζάχαρη και κανέλα (τεύχος 25, σελ. 134) για να συνοδεύσει τον καφέ της.  

56789101112
Σοκολατένιο κέικ
Μαρία Τσιάτρα μέλος

Κέικ με σοκολάτα κ μαύρη ζάχαρη από την Μαρία Τσιάτρα!

6789101112
Μπακλαβαδάκι;
Ασπασία Καρτσάκη μέσω facebook

Η Ασπασία Καρτσάκη έφτιαξε τον μπακλαβά βήμα-βήμα (τεύχος 20, σελ. 36) μόνο που δεν χρησιμοποίησε αποκλειστικά φυστίκι αλλά και καρύδι και αμύγδαλο.

Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr

Tweet
Tags αλληλογραφία, αναγνώστες, περιοδικό
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 94 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 103 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 105 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 97 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 87 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 86 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 84 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 86 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2023 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ