Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Σεπτέμβριος 2013

02.09.2013
12345678910...31
Τάρτα με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα
Ασπασία Καρτσάκη μέσω facebook

(τεύχος 30, σελ. 133)  

12345678910...31
Τούρτα με πτι μπερ, κρέμα γιαουρτιού και φρούτα εποχής
Άρης Κακούρης μέσω facebook

Βρείτε τη συνταγή εδώ

12345678910...31
Υγρό κέικ σοκολάτα με μαρμελάδα μπανάνα
Ευδοξία Παπαδογεωργάκη μέσω email

«Μόλις το έφτιαξα το φωτογράφισα για να σας το στείλω διότι εξαφανίστηκε αμέσως!!! Πεντανόστιμο και πρωτότυπο το χαρακτήρισαν όσοι δοκίμασαν!!!»  

(τεύχος 33, σελ. 43)

12345678910...31
Νόστιμη!!!!!
Ασπασία Καρτσάκη μέσω facebook

Τούρτα γενεθλίων (τεύχος 31, σελ. 30)  

12345678910...31
Γαλλικός σιμιγδαλένιος χαλβάς με καραμελωμένες φράουλες
Aναστασία Μάρτη μέσω facebook

(τεύχος 1, σελ. 34)

12345678910...31
Babka
Ασπασία Καρτσάκη μέσω facebook

«Πραγματικά πολύ πιο νόστιμος απ όσο δείχνει!» (τεύχος 30 σελ. 114)  

12345678910...31
Τούρτα - Ζωγραφιά
Αναστασία Μάρτη μέσω facebook

«Τη ζωγραφιά του Βαν Γκογκ στον καμβά την έκανα το 2007 και τώρα την έκανα πάνω σε κέικ με βρώσιμα χρώματα και πινέλο - για κέικ έκανα το σοκολατένιο κέικ με άρωμα λεμόνι (τεύχος 6, σελ. 80) και για βουτυρόκρεμα έκανα αυτή με βανίλια υποβρύχιο (τεύχος 13, σελ. 136) ενώ πρόσθεσα και ένα σφηνάκι limoncello.»

234567891011...31
Ντόνατ με ζάχαρη και γέμιση σοκολάτας
Χρύσα Πλουμίδη μέσω facebook

(τεύχος 25, σελίδα 132)  

3456789101112...31
Τούρτα σοκολάτα με μαρμελάδα σμέουρο!
Αγγελική Μαντά μέσω facebook

(τεύχος 33, σελ 41)  

45678910111213...31
Λουμάδες με σος σοκολάτας, ρούμι και πιπέρι!
Soupergetzi A DiSanto K μέσω facebook

«Η γεύση τους ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!!» (τεύχος 33, σελ.75)  

567891011121314...31
Εκμεκ με βαση απο τσουρεκι!!!
Αγγελική Μαντά μέσω facebook

(Τεύχος 27, σελ 77)  

6789101112131415...31
Ένα ρολό και ένας κορμός
Φανή Πρίντεζη μέσω facebook
  • Ρολό με γέμιση κρέμας λεμονιού (τεύχος 33, σελ. 48)
  • Κορμός Black Forrest (τεύχος 7, σελ. 60 )

 

78910111213141516...31
Υγρό κέικ φτιαγμένο από τσουρέκι
Βάσω Φωτίου μέσω facebook

«Έγινε τέλειο!!» (τεύχος 30, σελ. 103)   

891011121314151617...31
Δροσερό γλυκό ψυγείου με φρυγανιές
Αναστασία Μάρτη μέσω facebook

«Αντί για φρυγανιές έβαλα σαβουαγιάρ» (τεύχος 22, σελ. 45)

9101112131415161718...31
Κουλουράκια με τρία είδη βουτύρου
Φανή Πρίντεζη μέσω facebook

(τεύχος 30, σελ. 77)  

10111213141516171819...31
Μπασμπούσα
Κρυσταλλία Παπάζογλου μέσω facebook

Αιγυπτιακό σάμαλι ηλιοκαμένο! (Τεύχος 33, σελ.107)  

11121314151617181920...31
Στο ποτήρι
Φανή Πρίντεζη μέσω facebook
  • Κρέμα με μέλι (τεύχος 32, σελ. 81)
  • Πανακότα με γιαούρτι και σταφύλι γλυκό (τεύχος 32, σελ. 45)
12131415161718192021...31
Μαρμελάδα κεράσι
Αναστασία Μάρτη μέσω facebook

«Τόσο απλά, με ένα καραμελόχαρτο και ζωγραφίζοντας ένα κερασάκι ετοίμασα τη "συσκευασία δώρου" για τις μαρμελάδες μου! Πραγματικά οι φιλοί εκτιμούν όσο τίποτα άλλο για δώρο, ένα σπιτικό γλυκό.. ακόμα κι ένα βάζο μαρμελάδα»

 

(τεύχος 33, σελ. 30)  

13141516171819202122...31
Τούρτα Όπερα
Φανή Πρίντεζη μέσω facebook

(τεύχος 1, σελ. 60)  

14151617181920212223...31
Το γιγαντιαίο κοκ
χρύσα Πλουμίδη μέσω facebook

(τεύχος 13, σελ. 112)

15161718192021222324...31
Γλυκιά... σαν καραμέλα
Ασπασία Καρτσάκη μέσω facebook

St. Honore (τεύχος 24, σελ. 34)  

16171819202122232425...31
Σιμιγδαλένιος Χαλβάς
Τίνα Στίνη μέλος

(Τεύχος 5, σελ.94)

 

17181920212223242526...31
Κεκάκια με λεμόνι και ginger
Αναστασία Μάρτη μέσω facebook

(τεύχος 6, σελ. 80)

18192021222324252627...31
Pate de fruits Πορτοκάλι
Τίνα Στίνη μέλος

(Τεύχος 23, σελ.124)

 

19202122232425262728...31
Μπράουνις με μερέντα
Τίνα Στίνη μέλος

(Τεύχος 23, σελ.84)

20212223242526272829...31
Παγωμένη Nutella με μπανάνες
Τίνα Στίνη μέλος

(Τεύχος 33, σελ.114)

 

21222324252627282930...31
Τούρτα πύργος με μπισκότα
Τίνα Στίνη μέλος

(Τεύχος 21, σελ.127)

 

22232425262728293031
Μπισκότα με κορν φλέικs
Ιωάννα Μπιάγκη μέσω facebook

Βρείτε τη συνταγή εδώ

232425262728293031
Προφιτερόλ
Φανή Πρίντεζη μέσω facebook

(τεύχος 16, σελ. 48)  

2425262728293031
Frozen yogurt
Ευδοξία Παπαδογεωργάκη μέσω email

«Την κάνουμε στο σπίτι κάθε φορά που έχουμε όρεξη για κάτι δροσερό!» (τεύχος 21, σελ. 74)

25262728293031
Rosy Charlotte
Ιουστίνα Τσοκανά μέσω email

«Σας στέλνω μία σαρλότ με μους σοκολάτα, κρέμα τυριού και κρέμα τριαντάφυλλο που έφτιαξα για τα γενέθλια της μητέρας μου.»  

Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.

Tweet
Tags αλληλογραφία, Σεπτέμβριος
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 94 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 103 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 105 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 97 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 87 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 86 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 84 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 86 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2023 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ