Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Στις Γλυκές Ιστορίες Μαΐου

18.05.2015
1234...7

Σπιτικά μπισκότα από την αρχή μέχρι το τέλος


Τι θα λέγατε να φτιάχναμε μόνοι μας Oreo, Digestive, πτι μπερ ή σπέκουλος για τa αγαπημένa μας τσίζκεϊκ, τράιφλ, κάπκεϊκ;

12345...7

Σοκολάτα με εξωτικά φρούτα


Μας ενθουσίασε τόσο πολύ αυτό το θέμα, που ζητήσαμε από τον ίδιο τον σεφ πατισιέ της «Ηπειρώτισσας» να μας φτιάξει τα γλυκά και τα φωτογραφίσαμε επιτόπου. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη φιλοξενία.

123456...7

Γλυκά με ελαιόλαδο


Μια σαφώς πιο υγιεινή και θρεπτική επιλογή από το βούτυρο, ο θησαυρός αυτός της ελληνικής γαστρονομίας μπορεί να αξιοποιηθεί σε κουλουράκια, κέικ, τάρτες, παξιμάδια, μους, παγωτά και άλλα πολλά.

1234567

Kρουασάν για πρωινό


Αν και μόνο η ιδέα των πολύωρων αναμονών σάς κάνει να τρέχετε στο σούπερ μάρκετ για να τα αγοράσετε έτοιμα, σκεφτείτε πόσο πιο αγνά θα είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για να τα φτιάξετε. Επίσης, μια ματιά στις συνταγές θα σας πείσει ότι τελικά δεν είναι καθόλου δύσκολη διαδικασία.

1234567

Παράδοση: Γλυκά με τριαντάφυλλο


Πόσο νόστιμο είναι στα λουκούμια αλλά και ως γλυκό του κουταλιού! Ευκαιρία να το αξιοποιήσουμε και σε άλλες παρασκευές. 

1234567

5 χρόνια «Γλυκές Ιστορίες»


Από το επόμενο τεύχος ο νεαρός ζαχαροπλάστης Γιάννης Νέγκογλου θα μοιράζεται μαζί μας τις συνταγές του. Για το καλωσόρισμα, εύχεται στις πεντάχρονες «Γλυκές Ιστορίες» τα Χρόνια Πολλά με μια ανοιξιάτικη δημιουργία.

1234567

Μια παγωμένη τάρτα με παρφέ βερίκοκα


Συναντήσαμε τον σεφ πατισιέ των «Gazi College» στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, αφενός μεν για να τον γνωρίσουμε καλύτερα, αφού θα προστεθεί στην ομάδα ζαχαροπλαστών των «Γλυκών Ιστοριών», αφετέρου δε για να φτιάξουμε βήμα-βήμα ένα δροσερό και φίνο επιδόρπιο.

Tweet
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 71 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 84 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 84 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 79 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 82 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 74 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 64 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 63 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 63 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 61 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2021 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ