Μερόπη Παπαδοπούλου

  • Πώς σερβίρουμε σωστά την μπίρα;

    Κρατάμε το ποτήρι με κλίση 45° και αρχίζουμε να αδειάζουμε την μπίρα στα τοιχώματα του ποτηριού. Σταδιακά, ισιώνουμε το ποτήρι και, από τη μέση και μετά, ρίχνουμε πιο ζωηρά την μπίρα, για να σχηματιστεί ένας ωραίος αφρός. Ο ρόλος του αφρού στην...

  • Petit Sommelier

    Με 700 ετικέτες κρασιών στην κάβα και καλή μεσογειακή κουζίνα στο πιάτο, το wine restaurant του Παλαιού Φαλήρου είναι από τα αξιολογότερα που υπάρχουν.