Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Photo Gallery

Νοέμβριος 2013

01.11.2013
12345678910...40
Τάρτα μερέντα-μπισκότα
Μαϊράμ Λαζιάν μέσω email

Τάρτα με μερέντα και μπισκότα (τ.31, σελ. 111)

12345678910...40
Μπατόν σαλέ
Γεωργία μέσω email

Η Γεωργία από την Πετρούπολη έφτιαξε μπατόν σαλέ με μαύρο σουσάμι και μαχλέπι από το πρώτο τεύχος (Σεπτέμβριος 2013) των Αλμυρών Ιστοριών. 

12345678910...40
Διαφορετικά και πεντανόστιμα
Αναστασία Μάρτη μέλος

(από πάνω αριστερά και αριστερόστροφα): 

Καρυδόπιτα με μήλο (τεύχος 34, σελ 26) Τούρτα με άσπρη και μαύρη σοκολάτα (τεύχος 30, σελ. 68) Καταϊφι με κρέμα (τεύχος 28, σελ. 40) Κεικ με λεμόνι χωρίς το κακάο της συνταγής (τεύχος 6, σελ. 80) και βουτυρόκρεμα με limoncello (τεύχος 13, σελ. 136)

12345678910...40
Τούρτα πραλίνα
Μαριξένια Οκομούσογλου μέλος

Τη δική της εκδοχή της τούρτας του διαγωνισμού «Γίνε Ζαχαροπλάστης» (τούρτα πραλίνα με μπισκότο φουντουκιού, τ. 35, σελ. 114) έφτιαξε η Μαριξένια Οκομούσογλου.

12345678910...40
Για τα γενέθλια του μπαμπά
Κατερίνα μέσω email

Η 14χρονη Κατερίνα έφτιαξε το γλυκό του τελικού του διαγωνισμού «Γίνε Ζαχαροπλάστης», δηλαδή την τούρτα πραλίνα με μπισκότο φουντουκιού (τ. 35, σελ. 114) για τα γενέθλια του μπαμπά της. 

12345678910...40
New York cheesecake
Ειρήνη Παναγιωτοπούλου μέσω email

Το cheesecake της Νέας Υόρκης (τ. 9, σελ. 36) έφτιαξε η Ειρήνη Παναγιωτοπούλου από την Κεφαλονιά.

 

12345678910...40
Το πρώτο γλυκό του τεύχους
Νόνη Αναγνωστοπούλου μέσω email

Η Νόνη Αναγνωστοπούλου μόλις πήρε στα χέρια της το νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών έφτιαξε το Κεΐκ Ο Σοκολά από το βιβλίο του μήνα Cacao Vanille. «Ίσως το καλύτερο τεύχος σας για εμένα...καθώς δηλώνω λάτρης της σοκολάτας...» μάς γράφει.

 

(τεύχος 36, σελ. 14)

234567891011...40
Τούρτες γενεθλίων
Αναστασία Προδρόμου μέσω email

Η Αναστασία Προδρόμου από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε φέτος να επιχειρήσει να φτιάξει μόνη της τις τούρτες των παιδιών της, Ιωάννη και Αλέξανδρου, 8 ετών και 7 ετών αντίστοιχα. Η λευκή τούρτα τεσσάρων επιπέδων είναι από το τεύχος 31 (σελ. 30) και η άλλη από το τεύχος 29 (σελ. 37, η διακόσμηση με μαύρο σταφύλι είναι προσθήκη της Αναστασίας).

3456789101112...40
Γαλακτομπούρεκο κανταϊφι
Νεκτάριος Μαρούλης μέλος

Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι και άρωμα εσπεριδοειδή (τ. 35, σελ.32).

45678910111213...40
Τούρτα γενεθλίων
Ειρήνη μέσω email

Η Ειρήνη έφτιαξε αυτήν την εντυπωσιακή τούρτα (κέικ με μαρμελάδα φράουλα και βουτυρόκρεμα, τ. 25, σελ. 34) για τα δεύτερα γενέθλια του γιου της. 

567891011121314...40
Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα
Ελένη Φραγκοπούλου μέλος

Εκτός από το γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα της φωτογραφίας (τ. 35, σελ. 26), που περιμένει ανυπόμονα η κόρη της Άννα Μαρία, η Ελένη Φραγκοπούλου μάς λέει πως, αν και η ίδια δεν τρώει γαλακτομπούρεκο, έχει ήδη φτιάξει 3 παραλλαγές από το τεύχος 35.

6789101112131415...40
Σαν ζωγραφιά...
Αναστασία Μάρτη μέλος

Η Αναστασία Μάρτη μάς λέει πως η τούρτα βαλίτσα (μωσαϊκό με ζαχαρόπαστα, τεύχος 8, σελ. 96) δημιουργήθηκε για τα γενέθλια του φίλου της, Σέργιου, ο οποίος έχει ταξιδέψει - μείνει σε αυτά τα μέρη. Όσο για τα υπόλοιπα: Σοκολατένιο κείκ - ζαχαρόπαστα (με βανίλια αντί για λεμόνι) - τα δυο πρώτα κείκ (τεύχος 6, σελ. 80), με γκανάζ (τεύχος σελ. 116). Γιαουρτόπιτα με πορτοκάλι - ζαχαρόπαστα (τεύχος 2, σελ. 88) και βουτυροκρεμα με υποβρύχιο και quantro (τεύχος 13, σελ. 136), όλες ζωγραφισμένες με πινέλο.

 

78910111213141516...40
Chelsea buns
Εύη Ζαρλακούτη μέσω email

Chelsea buns (τεύχος 34, σελ. 70)

891011121314151617...40
Τρούφες μωσαϊκό
Άρτεμις Πλανάκη μέσω email

Η Άρτεμις Πλανάκη απο τα Χανιά έφτιαξε τρούφες μωσαϊκό (τ. 35, σελ.97) για την 28η Οκτωβρίου και, από όσο μάς ενημερώνει, έμεινε μονο η φωτογραφια να τις θυμίζει!

9101112131415161718...40
Γαλακτομπούρεκο
Άσπα μέσω email

Η Άσπα από τη Μυτιλήνη φτιάχνει το γαλακτομπούρεκο από το τεύχος 35 (σελ. 24).

10111213141516171819...40
Γλυκά με το ταχυδρομείο
Άρτεμις & Θάλεια μέσω email

Η Άρτεμις και η Θάλεια, 15 ετών, έφτιαξαν για τη γιορτή της πρώτης ψητές τρούφες σοκολάτας (τ. 26, σελ. 64), και, όπως μας ενημερώνουν, έκαναν θραύση στο σχολείο. 

11121314151617181920...40
Μουσταλευριά
Αναστασία Μάρτη μέλος

Τη μουσταλευριά του τεύχους 4 (σελ. 75) επέλεξε να φτιάξει η Αναστασία Μάρτη.  

12131415161718192021...40
Με αχλάδι και πιπέρι
Μιχάλης Γεννάτος μέσω email

Ο Μιχάλης Γεννάτος έφτιαξε υγρό κέικ σοκολάτας με αχλάδια και πιπέρια από το τεύχος 26 (σελ.37)  

13141516171819202122...40
Μακαρόν ζωγραφισμένα στο χέρι
Αναστασία Μάρτη μέλος

Η Αναστασία Μάρτη μάς λέει πως, αφού της έφυγε ο φόβος για τα μακαρόν στο σεμινάριο του κ. Παρλιάρου, επιχείρησε να τα φτιάξει στα γενέθλιά της. Τα "τριανταφυλλάκια" τα γέμισε με γκανάζ μαύρης σοκολάτας με ρούμι, τα "φορεματάκια" βουτυρόκρεμα - λεμόνι με φράουλα (τεύχος 13 σελ. 136) και τα ζωγράφισε με πινέλο και μαρκαδοράκι.

14151617181920212223...40
Εννιά τούρτες, μια γέμιση
Ελένη Κωνσταντινίδου μέλος

Τι ενώνει τις λαχαριστές τούρτες της φωτογραφίας, της Ελένης Κωνσταντινίδου; Όλες κρύβουν στο εσωτερικό τους τη μους σοκολάτα από το τεύχος 6 (σελ. 103).

15161718192021222324...40
Buns στο τετράγωνο
Μαριξένια Οκομούσογλου μέσω email

Η Μαριξένια Οκομούσογλου από το Ηράκλειο φτιάχνει buns: chelsea buns (τεύχος 34, σελ. 70) και μπανς με σάλτσα καραμέλας (τεύχος 34, σελ. 78).

16171819202122232425...40
Τούρτα με βάση από μπράουνι
Έλενα Παυλίδου μέσω email

Η Έλενα Παυλίδου από τον Πειραιά έφτιαξε για τα γενέθλια της αδερφής της την τούρτα με βάση από μπράουνι και μους σοκολάτας του τεύχους 6 (σελ. 103), συμπληρώνοντας έναν φράχτη από πουράκια και, όπως μας ενημερώνει, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

17181920212223242526...40
Μπισκότα και τρουφάκια
Τίνα Στίνη μέλος

Τα συγχαρητήριά της για το σοκολατένιο τεύχος στέλνει η Τίνα Στίνη, μαζί με φωτογραφίες από Μπισκότα Βουτύρου (Τεύχος 34, σελ.67) και Τρούφες Μωσαϊκό (Τεύχος 35, σελ. 97) που έφτιαξε πρόσφατα. «Ευχαριστώ πολύ που δημοσιεύετε τις φωτογραφίες μου στο περιοδικό και στο site. Χαίρομαι πολύ κάθε φορά που τις βλέπω!», μάς γράφει.   

18192021222324252627...40
Μπισκότα με κρέμα τυριού και μαρμελάδα
Μαϊράμ Λαζιάν μέσω email

Μπισκότα με κρέμα τυριού και μαρμελάδα (τ. 31, σελ. 90).

19202122232425262728...40
Concorte σε παραλλαγή
Ματίνα Γούση μέσω email

Η Ματίνα Γούση φτιάχνει μια παραλλαγή από την τούρτα concorte -δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα εδώ.

20212223242526272829...40
Τρούφες Μωσαϊκό
Σοφία Δελημήτρου μέσω email

Τα τρουφάκια του τεύχους 35 (σελ. 97) έφτιαξε η Σοφία Δελημήτρου, και μάς δίνει και ένα ενδιαφέρον τιπ: «...το μόνο που πρόσθεσα είναι ότι έβρεχα τα δάχτυλα μου σε λίγο λικεράκι, και για το άρωμα, και για να κολλήσει καλύτερα η τρούφα.»

21222324252627282930...40
Νόστιμη παραλλαγή
Δήμητρα Φακή μέσω email

Η Δήμητρα Φακή έκανε τη δική της παραλλαγή, προσθέτοντας κομμάτια λευκής σοκολάτας με χρωματιστή τρούφα στην τούρτα σοκολάτα πορτοκάλι του τεύχους 36 (σελ. 39) και, από όσο μας ενημερώνει «δεν έμεινε ούτε ψίχουλο».

22232425262728293031...40
Το γαλακτομπούρεκο της Ελεάνας
Ελεάνα Μανουσογιαννάκη μέλος

Το γαλακτομπούρεκο της Ελεάνας, από το τεύχος Οκτωβρίου 2013.

23242526272829303132...40
Λουκουμάδες κλασικοί
Ερατώ Καρβουνά μέσω facebook
24252627282930313233...40
Γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα
Λίζα Βαφειαδάκη μέσω facebook
25262728293031323334...40
Καρυδόπιτα με μήλο
Λίζα Βαφειαδάκη μέσω facebook
26272829303132333435...40
Βουτήματα με μαρμελάδα
Μαρία Τσαντούκα μέσω facebook
27282930313233343536...40
Καπέλα Harry Potter
Μαρία Τσαντούκα μέσω facebook
28293031323334353637...40
Τούρτα sorentina
Λάγια Μαχαιρίδου μέσω email
29303132333435363738...40
Sponge κέικ με λεμόνι
Χρύσα Πλουμίδη μέσω facebook
30313233343536373839...40
Γαλακτομπούρεκο σοκολάτας
Ιωάννα Μπιάγκη μέσω facebook
31323334353637383940
Αλμυρό κέικ με μπέικον και κρεμμύδια
Χρύσα Πλουμίδη μέσω facebook
323334353637383940
Μακαρόν με σοκολάτα και ελαιόλαδο
Αγγελική Μαντά μέσω email
3334353637383940
Αλμυρό κέικ με χωριάτικη σαλάτα
Ράνια Γκιουλέκα μέσω facebook
34353637383940
Γαλακτομπούρεκο
Άντζελα Κοσμίδου μέσω facebook

Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.

Tweet
Tags μακαρόν, γλυκά, αλληλογραφία, κέικ
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
Ανοίξτε συζήτηση στο forum!
Για να σχολιάσετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
Για να αξιολόγησετε, συνδεθείτε, εάν είστε ήδη μέλος, ή εγγραφείτε πατώντας εδώ.




Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

Καταχωρήστε το email σας και θα λάβετε ένα νέο password!



επιστροφή
— νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ
  • Τελευταία
  • Δημοφιλή
  • Δεκέμβριος 2004 Δεκέμβριος 2019: O Οινοχόος έγινε 15 χρονών!

    ΠΡΙΝ 22 ΩΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Η Σαντορίνη του Γιάννη Τσέλεπου

    ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Η ελληνική γιορτή μπίρας που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 5η χρονιά στον Παρνασσό

    5ο Oktoberfest στο Elatos Resort & Health Club στις 4-6 Οκτωβρίου!

    ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Στο Κτήμα της Ρωξάνης

    ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Seven islands: Οι «τσιγγάνοι» της μπύρας

    ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Sourire des anges

    ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Οινικές μαντινάδες

    ΠΡΙΝ 13 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Συνέντευξη

    Baron Patrick de Ladoucette: Η ήρεμη δύναμη του Λίγηρα

    ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Mezcal: Το artesanal εκχύλισμα της αγύης

    ΠΡΙΝ 20 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Cinque Wine delights, όχι μια ακόμα κάβα

    ΠΡΙΝ 22 ΜΗΝΕΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 56 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 68 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 68 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 64 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 67 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο κλασικός χαλβάς 1:2:3:4

    ΠΡΙΝ 58 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Γλυκά Χριστούγεννα

    Τραγανοί κουραμπιέδες

    ΠΡΙΝ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Βασιλόπιτα με αμύγδαλα και σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 48 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πανακότα με γέμιση σοκολάτα

    ΠΡΙΝ 47 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Ο μπακλαβάς της τεμπέλας

    ΠΡΙΝ 46 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2019 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ