Καταχωρήστε το email σας
και θα λάβετε ένα νέο password!

Eπιστροφή
Εισοδος μεσω facebook
ή


Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης
Εγγραφη μεσω facebook
ή






ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Συνταγές

    Είδος

    • Αναψυκτικά/ σιρόπια/ ροφήματα
    • Γιορτινά γλυκά
    • Αλλείμματα
    • Ζελέ
    • Κέικ
    • Κομπόστες
    • Κορμοί
    • Κουλούρια - μπισκότα
    • Κρέμες - μους
    • Μαρμελάδες
    • Μπράουνι
    • Παγωτά - Γρανίτες
    • Πίτες - Τάρτες
    • Σαρλότ
    • Σιροπιαστά / Ταψιού
    • Σνακ
    • Σοκολατάκια / Τρούφες
    • Τούρτες
    • Τσίζκεϊκ
    • Γλυκά του κουταλιού

    Υλικά

    • Αλκοόλ
    • Γιαούρτι
    • Δημητριακά
    • Ελαιόλαδο
    • Καφές
    • Ξηροί καρποί
    • Σοκολάτα
    • Τυρί
    • Φρούτα
  • Συμβουλές
  • Επιλογές
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Eιδήσεις
  • Photogallery
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΓΙΝΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
  • ΑΦΙΞΕΙΣ

Αφίξεις

ΗΕΜΟ: Όλη η δύναμη σε μια… σελίδα!

04.03.2016
Τεύχος 53 | Ιου. 2015

Συνταγές

  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

  • Παγωμένο γιαούρτι

  • Μίλκσεϊκ με μπισκότα

  • Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Criollo

    09.02.2016
  • Γλυκίσματα... μεθυστικά

    7ο Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

    14.09.2015
  • Απολαυστικό καλοκαίρι με την Κρι Κρι

    Μοναδικό παγωτό frozen yogurt και νέες συναρπαστικές γεύσεις!

    13.07.2015
  • ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

    Κρεμοζελέ: Mία λέξη ...διπλή απόλαυση με μόλις 2% λιπαρά

    08.07.2015
  • NOYNOY Εκλεκτό: Η παράδοση στα σημερινά της!

    H FRIESLANDCAMPINA Hellas εισέρχεται στην αγορά των Φυσικών Αυθεντικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων.

    03.07.2015
  • Δύο νέες γεύσεις δωδώνη από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη

    Η δωδώνη σας υποδέχεται με νέες γεύσεις που ετοίμασε ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, που θα σας συναρπάσουν! 

    26.06.2015
  • Mediterranean College

    Bachelor στις Επιστήμες Επισιτισμού - Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

    Το πρώτο -και μοναδικό στην Ελλάδα - Πανεπιστημιακό Πτυχίο στον Επισιτισμό, είναι γεγονός!

    22.06.2015
  • Διεθνής διάκριση για τις σοκολάτες SWEET & BALANCE της ΓΙΩΤΗΣ

    17.06.2015
12345...14
  • Χωρίς παγωτομηχανή

    Παγωμένο γιαούρτι

    ΠΡΙΝ 108 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Μπράουνις με ελαιόλαδο και παγωτό

    ΠΡΙΝ 108 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Προδημοσίευση

    Μίλκσεϊκ με μπισκότα

    ΠΡΙΝ 96 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Πηκτίνη για μαρμελάδες

    ΠΡΙΝ 104 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • "Στέβια" στη ζαχαροπλαστική

    ΠΡΙΝ 107 ΜΗΝΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης.

© 2023 H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ RSS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ