Πτι - Μπερ Παπαδοπούλου

«Η Ελλάδα ξέρει από γλυκά»

{
}

Οι λάτρεις των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ δημιούργησαν με βάση τα αγαπημένα μπισκότα, στο διαγωνισμό συνταγών ζαχαροπλαστικής της εταιρείας.

Με ένα  γλυκό, απολαυστικό και δημιουργικό διαγωνισμό η εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου κατάφερε να χαρτογραφήσει τις γευστικότερες συνταγές ζαχαροπλαστικής από ολόκληρη την Ελλάδα με βασικά συστατικά τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, την αγάπη και τη γλυκιά διάθεση. Η εταιρεία προσκάλεσε όλους τους λάτρεις των πιο αγαπημένων μπισκότων των Ελλήνων κάθε ηλικίας να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές συνταγές και να τις μοιραστούν με ολόκληρη την Ελλάδα αποκαλύπτοντας νέους τρόπους απόλαυσης της πιο γλυκιάς μας συνήθειας.

 

Περισσότεροι από 900 φίλοι των μπισκότων Παπαδοπούλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας μέσω της επίσημης σελίδας Faceboοk και μας μάγεψαν με τις 1.055 υπέροχες συνταγές τους αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η «Ελλάδα ξέρει από γλυκά». Τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ανταμείβουν με πλούσια δώρα τους φίλους τους που αποκάλυψαν τις μυστικές τους συνταγές. Δύο υπερτυχεροί νικητές κέρδισαν μία κουζινομηχανή Kenwood και 1 σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με το γνωστό Έλληνα δημιουργό Στέλιο Παρλιάρο αντίστοιχα, ενώ δεκαοκτώ  ακόμα νικητές κέρδισαν συλλεκτικά κουτιά ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με μπισκότα Παπαδοπούλου. Τα ονόματα των τυχερών ανακοινώθηκαν  στην επίσημη σελίδα των Μπισκότων Παπαδοπούλου στο facebook. 

 

Τις ξεχωριστές συνταγές των μπισκότων ΠΤΙ-ΜΠΕΡ που θα σας ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα μπορείτε κι εσείς να δείτε στην επίσημη σελίδα Facebook των Μπισκότων Παπαδοπούλου.   

 

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ