Δοκιμάσαμε

Βουτήματα εκλεκτά

{
Φωτογραφίες ΆΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
}

Ο φούρνος «Fermento» του κ. Δημήτρη Καραΐνδρου στα Βριλήσσια είναι ο παράδεισος των βουτημάτων. Βρίσκεις όλα τα πιθανά σχέδια και γεύσεις, αλμυρά και γλυκά. Η έκπληξη είναι ότι τα παρασκευάζουν όλα μόνοι τους. Αυτό το επισημαίνουμε, γιατί συνήθως οι φούρνοι αγοράζουν τα μπισκότα, τα κουλούρια και όλα τα συναφή από βιοτεχνίες.

image

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα τραγανά, πλακέ μπισκότα με διάφορους ξηρούς καρπούς, τα χαριτωμένα ανθρωπόμορφα και τα «γεμιστά» βουτυρένια, παραλλαγή των κλασικών (αυτών με τη μαρμελάδα στη μέση και τη σοκολάτα στην άκρη), μόνο που εδώ η μαρμελάδα κρύβεται μέσα στο μπισκότο. Πάρα πολύ νόστιμη και η ατομική σταφιδόπιτα, που πωλείται συσκευασμένη, και παρασκευάζεται από τη βιοτεχνία του πατήρ Καραΐνδρου στο Αίγιο.

 

 

Fermento, Λ. Πεντέλης 106, Βριλήσσια, 210 80 48 260.

(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ