• Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου

    Ο Βασίλης Μασσέλος περιδιαβαίνει τα μπιστρό, τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία του Παρισιού και της Νάπολης προς άγραν του πιο νόστιμου μπαμπά με ρούμι. 

  • Κέικ από σπίτι ή από κουτί;

    Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.

  • Τα παθήματα της καλής σοκολάτας

    Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.