Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.
Για το paris-brest θα φτάναμε ώς τη Βρέστη σε χρόνο dt, με ή χωρίς ποδήλατο, ενώ για χάρη της σύνθετης saint honoré θα διανύαμε πολλές φορές την παριζιάνικη οδό, και από τα δύο πεζοδρόμια.
Τα 10 αγαπημένα μας cheesecake από τα 34 τεύχη των Γλυκών Ιστοριών. *Στείλτε μας τα δικά σας αγαπημένα στο info@glykesistories.gr ή στη σελίδα μας στο facebook.com/glykesistories.gr
Τα καραμελωμένα αμύγδαλα, εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρίς να φτιάξουμε δικό μας σιρόπι ή καραμέλα θα χρειαστούμε 200 γρ. αμύγδαλα λευκά (ανάλατα) και 2 κουτ. σούπας...
Πολλές φορές, μια απροσεξία κατά την αποστείρωση ή το γέμισμα των βάζων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα γλυκά και στις μαρμελάδες μας. Προβλήματα μπορεί επίσης να προκληθούν αν η συνταγή περιέχει περισσότερη ή λιγότερη ζάχαρη από το...
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
Αν θέλετε να φτιάξετε προφιτερόλ ή κροκαμπούς (πύργος από γεμιστά σου και καραμέλα) αλλά δεν έχετε τον χρόνο να παρασκευάσετε τα σου μόνοι σας, μπορείτε να τα παραγγείλετε από κάποιο ζαχαροπλαστείο. Εμείς βρήκαμε στα εξής: Τσίρου, Desserts, Μέλισσα,...